catalog_tyre_img_alt
Vă rugăm să aşteptaţidotted
Coş
#
82-9021
Coșul dvs. este gol

Transmisie piese autoturisme

Caută oferte recente referitor la alte piese auto pentru Transmisie
catalog piese auto Transmisie pentru auto
 • Cele mai atractive preţuri
  Autopieseonline24.ro garantează Transmisie de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Economisiți din costul de livrare
  Livrarea gratuită pe teritoriul României se aplică comenzilor ce depășesc 570 RON, cu excepția articolelor voluminoase, anvelopelor și pieselor cu gaj.
 • Gamă variată
  În prezent, gama noastră de produse dispune de peste 1.000.000 de piese auto.
 • Livrare rapidă

  Modalități de livrare

  Veţi primi Transmisie piesa auto comandată doar în câteva zile după plasarea comenzii

 • COMODO - a plati siguranță pentru Transmisie
 • Mașină Transmisie plătite prin intermediul PayPal
 • Vehiculul Transmisie plătite prin intermediul Visa Card
 • Auto Transmisie plătite prin intermediul Master Card
 • Piese auto - achiziţionarea prin intermediul Discover
 • Piese auto de calitate înaltă Transmisie plătite prin intermediul American Express
 • Transfer Bancar

Arborii de antrenare asigură transmisia cuplului de la cutia de viteze la roți. Sunt axe cu articulații la capete. Arborii de antrenare sunt necesari pentru acționarea roților de a se învârti sau de a schimba direcția.

6 sfaturi despre menținerea și înlocuirea arborilor de antrenare

 1. Articulațiile și arborii de antrenare nu au o anumită durată de viață definită, prin urmare, ele trebuie doar să fie înlocuite atunci când nu mai funcționează.
 2. Piesele de pe dreapta și stânga nu sunt la fel. Mărimile lor diferă în funcție de locația diferențiată a axelor de acționare.
 3. Durata de viață a acestor piese depinde de stilul de șofare. Accelerarea agresivă și frânarea de urgență reduce durata lor de funcționare.
 4. Lubrifiați arviculațiile arborilor de antrenare și elicele axelor transversale. Aceste piese sunt localizate în locuri încastrate, prin urmare, trebuie aplicat ulei cu ajutorul unui ștuț special care, adesea, se vând împreună cu uleiul.
 5. Verificați saboții din când în când și, dacă este necesar, înlocuiți-le. În general, acest tip de întreținere de bază poate extinde durata de viață a pieselor.
 6. Pentru menținerea și înlocuirea atât a pieselor de pe față sau de pe spate, plasați mașina pe un elevator și detașați roțile. În cazul în care nu aveți echipament potrivit și nici îndemânări în reparații auto, este recomandat să vizitați un atelier auto.

Probleme obișnuite cu arborii de antrenare și cu articulațiile acestora - cauze și simptome

 • Saboții axei rupți. Aceasta ar putea fi cauza faptului că vehiculul a fost utilizat off-road. Un indice al acestei probleme sunt sunetele neobișnuite ce se aud de la piese.
 • Deteriorarea din cauza ruginei și uzura abrazivă a articulațiilor. Este, în general, rezultatul expunerii la apă și praf, lucru cauzat de saboții rupți ai axei. Un simptom al acestei defecțiuni sunt sunetele de scrâșnete la sistem.
 • Axa deteriorată. Poate fi rezultatul unei coliziuni. Simptomul principal este vibrația care se transmite către corpul mașinii.

Autopieseonline24.ro este locul ideal pentru achiziția de piese auto de schimb

În magazinul nostru puteți achiziționa piese de foarte bună calitate ieftin și puteți primi asistență profesională de la specialiștii din serviciul de clienți. Ei vor fi încântați să vă ajute să găsiți piesa potrivită și să vă țină la curent cu promoțiile noastre în derulare dar și să vă ofere orice tip de asistență de care aveți nevoie. Puteți achiziționa arbori de antrenare și articulații pe Autopieseonline24.ro în doar câteva minute. Plasați chiar acum comanda dvs online pentru a primi comanda în doar câteva zile.