catalog_tyre_img_alt
Vă rugăm să aşteptaţidotted

CAP PLANETARA

Automobil Set articulatie planetara în calitate top la preț redus
Caută oferte recente referitor la alte piese auto pentru Transmisie
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Set articulatie planetara de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 570 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Modalități de livrare

  Veți primi piesele Cap planetara auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Cap planetara
 • Mașină Cap planetara plătite prin intermediul PayPal
 • Vehiculul Set articulatie planetara schimbare plătite prin intermediul Visa Card
 • Auto Cap planetara plătite prin intermediul Master Card
 • Piese auto - achiziţionarea prin intermediul Discover
 • Automobil Cap planetara plătite prin intermediul American Express
 • Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Cap planetara defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Cap planetara

Articulaţia planetară a arborelui planetar îndeplineşte funcţia de transfer continuu al cuplului pe roata acţionată. Este utilizată în sistemele de tracţiune pe faţă a autoturismelor şi este mai puţin frecventă în cazul tracţiunii pe spate, precum și în cazul autoturismelor cu suspensie independentă a roţilor din spate.

5 sfaturi de funcţionare a articulaţiei planetare:

 1. Efectuați cu regularitate inspecţia vizuală a burdufului planetar. Durata medie de funcţionare a unei articulaţii planetare este de 80,000 – 100,000 kilometri de funcţionare. Totusi, deteriorarile la burduful planetar pot scurta semnificativ acest timp. Se recomandă înlocuirea burdufului atunci cand se detectează mici deteriorari (zgârieturi sau abraziuni); iar, în cele mai multe cazuri, în caz de rupere a acestuia, se recomandă înlocuirea întregii articulaţii planetare.
 2. Nu expuneți articulaţia planetară la presiuni excesive care pot apărea în timp ce autoturismul rulează în condiţii de off-road, în zone cu pericol de alunecare sau la presiuni ce au ca rezultat creşterea puterii motorului comparativ cu puterea obișnuită.
 3. Folosiți doar lubrifiant de calitate bună.
 4. Pentru înlocuirea burdufului planetar şi a clemelor de fixare, folosiți numai componente de înaltă calitate, selectate din catalogul de conformitate cu tipul de articulaţie planetară utilizată pentru tipul autoturismului dvs.
 5. Încercați să evitați contactul repetat al burdufului articulaţiei planetare cu apă sau cu alte lichide.

Defecţiuni ale articulaţiilor planetare, cauze şi indicii:

 1. Coroziune sau deteriorari mecanice ale parţilor din metal ale articulaţiei. Acestea apar în urma pătrunderii umiditaţii şi prafului în mecanism, ca urmare a deprezurizării burdufului planetar. Semnele acestei defectiuni sunt zgârierea, ruginirea sau scârţiitul ce se aude la suspensie şi care devine din ce în ce mai intens la viraje.
 2. Uzarea prematură a articulaţiei planetare. Presiunea excesivă exercitată asupra piesei cauzează scurtarea timpului de funcţionare. Uzura se poate manifesta prin vibrații în timpul deplasării vehiculului cât şi prin rugină apărută la suspensii.
 3. Uzura şi defecţiuni ale burdufului planetar. Apariţia de crăpături sau ruperi în burduful planetar poate fi rezultatul rularii autoturismului în condiţii extreme (off-road, schimbari bruşte de temperatură, etc.) sau folosirea, cu bună-ştiinţa, a materialelor de proastă calitate. Această defecţiune poate fi descoperita prin inspecţie vizuală.

Puteți cumpăra articulaţii planetare pentru autoturismul dvs pe site-ul magazinului online Autopieseonline24.ro: noi vă vom ajuta să alegeți rapid piesa auto necesară.

Selector Set articulatie planetara pentru

Coş
#
Coșul dvs. este gol