loader
Vă rugăm să aşteptaţidotted
Automobil Curea de distributie în calitate top la preț redus
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Curea de distributie de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 550 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Curea de distributie auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Curea de distributie
 • Auto Curea de distributie plătite prin intermediul Master Card
 • Vehiculul Curea de distributie plătite prin intermediul Visa Card
 • Automobil Curea de distributie plătite prin intermediul American Express
 • Mașină Curea de distributie plătite prin intermediul PayPal
 • Auto Curea de distributie plătite prin intermediul Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Curea de distributie defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Curea de distributie

Curelele dințate au funcția de a transmite o forță de la un mecanism la altul. Aceste dispozitive sunt necesare mai ales în cazurile în care urmează să fie respectate în toate aspectele pozițiile prestabilite ale axelor motorului. Transmiterea efortului operațional are loc ca rezultat al cuplării a două elemente: scripetele și dinții curelei.

O curea dințată este de obicei realizată din poliuretan cu grad înalt de rezistență la uzură. Modul în care funcționează este destul de simplu, iar acest lucru asigură o operabilitate eficientă și fără nici un decalaj a tuturor blocurilor și mecanismelor implicate. În timpul funcționării, tensiunea curelei este redusă. Din acest motiv, ea minimizează sarcina la care se supun arborii și rulmenții. Una dintre caracteristicile curelei dințate este faptul că aceasta nu se dilată deloc în timpul funcționării. Construcția sa specială permite de a suprima vibrațiile fără nevoia de a utiliza dispozitive speciale concepute pentru a îndeplini această funcție. Folosirea unui cablu de oțel se datorează proprietăților structurale ale curelei dințate. Datorită cablului, o curea poate fi folosit cu sarcini mari și viteze foarte ridicate, fără a suferi pierderi în termeni de durabilitate.

Astăzi, producătorii de curele dințate acordă o atenție deosebită punerii în aplicare a tehnologiilor moderne. Astfel, pentru fabricarea cablurilor se folosesc materiale rezistente, precum ar fi oțelul inoxidabil, kevlarul si fibra de sticlă. Pentru producția de curele cu diametru mai mic se foloseşte poliuretanul elastic, care asigură flexibilitate maximă. În general, curelele sunt durabile, fiabile și au un coeficientul de utilitate foarte elevat.

Achiziționarea lor este o operație simplă, cu atât mai mult dacă o veți efectua apelând la magazinul nostru online. Tot ceea ce trebuie să faceți e să comandați piesa de schimb dorită prin intermediul unui singur clic, iar noi vom lua asupra noastră sarcina de a livra produsul în cât mai scurt timp. În afară de curele dințate de aici puteți comanda și multe alte piese de schimb, cum ar fi: cabluri pentru acționarea frânei de parcare, detectoare de oxigen, condensatoare, suporturi pentru mecanismele de frânare cu disc, etc.

Coş
#
Coșul dvs. este gol