Automobil Curea De Transmisie în calitate top la preț redus
Curea De Transmisie - Producători cunoscuți
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Curea De Transmisie de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 540 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Curea De Transmisie auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Curea De Transmisie
 • Auto Curea De Transmisie plătite prin intermediul Master Card
 • Vehiculul Curea De Transmisie plătite prin intermediul Visa Card
 • Automobil Curea De Transmisie plătite prin intermediul American Express
 • Mașină Curea De Transmisie plătite prin intermediul PayPal
 • Auto Curea De Transmisie plătite prin intermediul Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Curea De Transmisie defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Curea De Transmisie

Cureaua poli-V este elementul de transmisie a multor blocuri auxiliare, cum ar fi: pompa lichidului de răcire (în automobilele dotate de climatizare), pompa de ulei, generatorul și dispozitivul de acționare a compresorului de climatizare. În caz de rupere a curelei poli-V, cel mai mult va avea de suferit motorul automobilului. Prin urmare, cureaua poli-V este un dispozitiv extrem de robust și fiabil. Desigur, efectuarea unui control periodic al stării acestui element ar fi recomandabilă, mai ales știind că cureaua se supune unor eforturi neobișnuit de consistente.

Cureaua de transmisie poli-V reprezintă o versiune modernizată a curelei trapezoidale. Prin urmare, toate maşinile vândute în ultimii ani sunt echipate cu curele poli-V. În plus, curelele poli-V sunt o soluție excelentă pentru acele sisteme de transmisie în care curelele trapezoidale sunt supuse vibrațiilor, se întorc cu susul în jos sau sar de pe scripete. Cu trecerea timpului, marginile curelei poli-V se rod, iar însăși cureaua începe să lunece prin canal și să piardă din tensiune. Aceste neregularități sunt corectate cu promptitudine de un dispozitiv de întindere automată. Cu toate acestea, un control periodic, fie și superficial, n-ar fi niciodată de prisos. În acest sens: rotiți motorul de mai multe ori până la capăt pentru a avea posibilitatea de a vedea întraga suprafață a curelei. Se întâmplă ca pe suprafața curelei să fie crăpături. De cele mai multe ori, crăpătura este doar una, însă foarte adâncă.

Durata de exploatare a unei curele poli-V este mai extinsă decât cea a unei simple curele trapezoidale. Tensiunea sa se ajustează automat cu ajutorul întinzătorilor pe role. În plus, curelele poli-V pot transmite sarcini mai consistente decât cele trapezoidale. Dacă pe parcursul verificării stării curelei de transmisie poli-V au fost detectate crăpături (fie și una singură) sau semne de uzură pe margini, aceasta trebuie înlocuită imediat.

Folosirea curelelor poli-V de calitate vă va permite să economisiți din punct de vedere al întreținerii automobilului. În cazul în care aveți nevoie de o curea de transmisie poli-V nouă, bine ați venit în magazinul nostru online. Aici nu există rânduri, iar piesele necesare pot fi comandate în orice moment și la un preț rezonabil. În afară de curele de transmisie poli-V, catalogul nostru cuprinde multe alte piese de schimb de cea mai înaltă calitate, printre care: detectoare de oxigen, rezonatoare, rulmenți pentru motor, stabilizatoare, etc.

Coş
#
Coșul dvs. este gol