Piese auto pentru PIAGGIO

PIAGGIO catalog de piese

Sunteți în căutarea de piese de schimb pentru PIAGGIO dvs.? Atunci ați găsit locul potrivit!

Piese de schimb PIAGGIO PORTER
PORTER Începând cu anul 12.1992
Piese pentru maşina PIAGGIO APE
APE Începând cu anul 01.1971
Pieselor auto originale PIAGGIO

Piese auto pentru PIAGGIO online

Piaggio este o marcă italiană, sub care se produc autovehicule comerciale ușoare și pe două roți. Istoria acesteia datează cu anul 1884, când antreprenorul Rinaldo Piaggio și-a înființa propria mică companie. În prezent, compania deține 6 centre de cercetare și dezvoltare, iar produsele acesteia sunt prezente în peste 50 de țări ale lumii.


Autovehiculele Piaggio

Compania italiană a început producția de automobile pe la mijlocul sec. XVIII. Anterior, piesele piesele Piaggio erau utilizate în producția de avioane civile și militare, în producția locomotivelor și bărcilor cu motor.

Unul dintre cele mai populare autovehicule din gama de produse a companiei îl constituie autovehiculul comercial ușor cu trei roți Ape. În prezent, modelul se produce în India, unde este utilizat ca și auto-ricșă. Mai mult, sub brandul Piaggio, se produc monovolume, furgonete, camioane cu șasiu, autobasculante și camionete.


Avantajele autovehiculelor Piaggio

  • Dimensiune compactă. Autovehiculele Piaggio nu sunt mari. De exemplu, lungimea monovolumului Porter este de doar 3400 mm, iar lățimea de doar 1395 mm. Lunigimea motocamionului Ape 50 este și mai mică - doar 2660 mm. Acest lucru permite mașinilor brandului să se deplaseze ușor pe străzile înguste ale orașelor, să schimbe banda când traficul e lent și să îndeplinească sarcini pe care autovehiculele mai mari nu le pot.
  • Manevrabilitate. Greutatea mică (pentru autovehiculele comerciale) și unghiul de rotire mic (3.7-4 m) permit acestor mașini să livreze bunuri la clădirile greu accesibile.
  • Capacitate de transport înaltă și portbagaj spațios. Unele versiuni sunt destinate pentru a transporta greutăți de 1100 kg, iar volumul portbagajului lor poate fi de 3,000 l.
  • Economice și ecologice. Mașinile acestui brand sunt echipate cu motoare mici, de 0.7-1.3 l, care respectă standardele ecologice europene. Consumul extra-urban de combustibil nu depășește 6 l la 100 km. Mai mult, gama de produse a mărcii include și un autovehicul comercial electric - Electric Pianale Fisso. Capacitatea de transport a acestuia este de 520 kg, poate atinge viteza de 55 km/h, iar bateria rezistă aproximativ 98 km.

Cele mai bune piese Piaggio

autovehiculele comerciale necesită componente potrivite - fiabile, dar ieftine. Le veți găsi cu ușurință în magazinul nostru online. Vă oferim:

  • Piese Piaggio la prețuri accesibile. Numeroase promoții și reduceri, pentru a vă ajuta să economisiți.
  • Asistență din partea specialiștilor noștri. Aceștia sunt mereu online și pregătiți să vă ajute să alegeți piesa de schimb potrivită.
  • Livrare ieftină. Cumpărând la pachet, de exemplu plăcuțe de frână împreună cu discuri de frână, nu va trebui să plătiți taxa de livrare de două ori. Comanda va fi trimisă într-un singur colet.
Coş
#
Coșul dvs. este gol