MG catalog de piese

Sunteți în căutarea de piese de schimb pentru MG dvs.? Atunci ați găsit locul potrivit!

Auto piese MG MGF
MGF Începând cu anul 03.1995
Auto piese MG MG
MG Începând cu anul 06.2001
Piese masina MG MGB
MGB Începând cu anul 05.1962
Piese masina MG MIDGET
MIDGET Începând cu anul 01.1964
Piese pentru maşina MG 1300 Mk.II
1300 Mk.II Începând cu anul 09.1967
Piese automobil MG MAESTRO
MAESTRO Începând cu anul 03.1983
Piese pentru maşina MG METRO
METRO Începând cu anul 05.1982
Piese automobil MG MGR
MGR Începând cu anul 09.1992
Piese auto de schimb MG MONTEGO
MONTEGO Începând cu anul 04.1984
Piese pentru maşina MG EXPRESS
EXPRESS Începând cu anul 03.2003
Piese de schimb pentru automobile MG MG 6
MG 6 Începând cu anul 11.2010
Auto piese MG MG 7
MG 7 Începând cu anul 07.2007
Pieselor auto originale MG

Piese auto pentru MG online

MG — brandul britanic de automobile, în timpul prezent face parte din concernul chinez Nanjing Automobile Group. Firma este larg cunoscută cu automobilele sale sportive și de serie.

Automobilele MG

MG — nu este doar stil și calitate, dar și tradiții britanice recunoscute. Nu e de mirare că automobilele firmei date în toate timpurile au beneficiat de dragostea membrilor familiei Regale.

La începutul secolului ХХ în Oxfordul britanic a prosperat cu succes centrul dealer Morris Garage, care vindea automobile. În anul 1923 managerul lui Cecil Kimber a decis să organizeze producerea proprie de automobile, preferînd modelele sportive. În anul 1927 a ieșit în lume cunoscutul reprezentator al familiei MG — roadster classic cu două locuri MG Midget.

Istoria recentă a companiei MG este pătrunsă de fuziunile repetate cu mai mari și bogate corporații. Din 1990 pînă în anii 2000 firma MG a fost deținută de concernul BMW, după ce germanii l-au unit cu compania Rover, care de asemenea a fost în proprietarea lor, și în anul 2005 l-au vîndut grupului chinezesc Nanjing Automobile. Producerea automobilelor MG a fost reluată mai întîi în uzinele din China, iar apoi s-a întors în Marea Britanie.

În ultimeultimii câțiva ani, destul de modestă, gama de MG și-a lărgit considerabil. Acum compania produce sedane, break-uri, hatchback-uri, suv-uri, coupe-uri, cabriolete, și de asemenea furgonete și microbuze.

Avantajele ale MG
  • consum econom de combustibil;
  • recunoscutul design de caroserie;
  • fiabilitatea și securitatea automobilului;
  • interior confortabil;
  • stabilitatea ridicată la viraje;
  • calitatea garantată a componentelor;
  • dinamica excelentă de accelerație.

Chiar și echiparea standartă a modelelor moderne MG include în sine computer de bord, sistemul de control al climei, servodirecție, încălzirea geamului din spate, și de asemenea complexul sistemelor pentru a asigura siguranța automobilului.

Cele mai bune piese auto MG

Intens și rapid MG mărturisește despre puterea de caracter și de gustul rafinat al proprietarului său. Caracteristicile de viteză impresionante, tehnologia și, desigur, stilul impecabil al producției firmei MG au cucerit preferințele numeroșilor automobiști din întreaga lume. Dacă faceți parte din categoria lor, atunci suntem bucuroși să vă propunem piese auto pentru MG de cea mai bună calitate.

Departe nu fiecare internet-magazin deține o astfel de varietate de consumabile și de piese de schimb pentru automobilele brandului britanic, ca al nostru. Să cumpărați piese de schimb pentru MG la noi este foarte ușor: sistemul de căutate inteligent și personalul cu experiență al suportului tehnic va reduce la minim timpul dumneavoastră de căutare. De asemenea o surpriză plăcută pentru dumneavostră vor deveni prețurile noastre și sistemul de reduceri flexibil.

Coş
#
Coșul dvs. este gol