Piese auto pentru LAMBORGHINI

LAMBORGHINI catalog de piese

Sunteți în căutarea de piese de schimb pentru LAMBORGHINI dvs.? Atunci ați găsit locul potrivit!

Piese auto LAMBORGHINI GALLARDO
GALLARDO Începând cu anul 08.2003
Piese auto LAMBORGHINI DIABLO
DIABLO Începând cu anul 01.1990
Piese masina LAMBORGHINI MURCIÉLAGO
MURCIÉLAGO Începând cu anul 11.2001
Piese auto de schimb LAMBORGHINI AVENTADOR
AVENTADOR Începând cu anul 04.2011
Piese automobil LAMBORGHINI HURACÁN
HURACÁN Începând cu anul 05.2014
Piese de schimb LAMBORGHINI ESPADA
ESPADA Începând cu anul 01.1968
Piese auto LAMBORGHINI URRACO
URRACO Începând cu anul 01.1974
Pieselor auto originale LAMBORGHINI

Piese auto pentru LAMBORGHINI online

Automobilele Lamborghini S.p.A. — producător italian recunoscut de supercar-uri. În prezent întreprinderea face parte din concernul Audi AG.

Automobilele Lamborghini

Compania este fondată de către Ferruccio Lamborghini — proprietar bogat al companiei de construcția tractoarelor și un mare cunoscător de mașini sportive. În anul 1963 el a luat decizia de a stabili lansarea automobilelor sportive de dezvoltare proprie.

Impresionante caracteristici dinamice și puterea automobilelor Lamborghini au primit recunoașterea peste tot. Mulți consideră că o trăsătură distinctivă a supercar-uri acestei mărcii este design original, dezvoltat de către un atelier recunoscut ItalDesign, Bertone, Zagato și Touring. În anul 1998 producătorul auto a trecut în proprietatea concernului Volkswagen, iar mai concret — a filialei Audi AG.

Gama de Lamborghini include în sine, în esențial, roadstere și coupe-uri.

Avantajele ale Lamborghini
  • design original recunoscut;
  • finisajul interiorului calitativ;
  • guvernarea excelentă;
  • stabilitatea bună pe drum;
  • interior confortabil;
  • accelerația rapidă pînă la 100 km/h.

Echipamentul de bază al modelelor moderne Lamborghini include în sine CD-sistemul audio cu menționarea formatului MP3, indicatorii de iluminare și de ploaie, și de asemenea computer de bord și sistemul de navigare. Automobilele se echipează cu sistemul de stabilizare, patru airbag-uri și cu sistemul ABS.

Cele mai bune piese auto pentru Lamborghini

Pentru rezolvarea problemelor ale supercar-ului sunt necesare componente de o calitate înaltă. Utilizarea pieselor de calitate proastă poate esențial să reducă caracteristicile dinamice ale automobilului. În internet-magazinul nostru este posibil de a cumpăra piese de schimb pentru Lamborghini de la liderii producători mondiali. Livrarea operativă în orice oraș va oferi posibilitatea să reparați sportcar-ul vostru cu cheltuieli minime de timp.

Consultanții suportului nostru tehnic vor alege piese de schimb necesare pentru dumneavostră pentru Lamborghini și vor ajuta cu plasarea comenzii. Pentru achiziționarea fiecărei piese care vă interesează este posibil de a alege orice modalitate convenabilă de plată.

În catalogul nostru veți găsi cele mai calitative piese auto pentru supercar-ul vostru!

Coş
#
Coșul dvs. este gol