LADA catalog de piese

Sunteți în căutarea de piese de schimb pentru LADA dvs.? Atunci ați găsit locul potrivit!

Piese de schimb pentru automobile LADA NIVA
NIVA Începând cu anul 12.1976
Piese automobil LADA 110
110 Începând cu anul 01.1995
Piese auto de schimb LADA 111
111 Începând cu anul 01.1995
Piese masina LADA 112
112 Începând cu anul 01.1995
Piese automobil LADA 1200-1500
1200-1500 Începând cu anul 09.1973
Piese auto de schimb LADA 1200-1600
1200-1600 Începând cu anul 01.1970
Piese pentru maşina LADA GRANTA
GRANTA Începând cu anul 10.2011
Piese auto LADA KALINA
KALINA Începând cu anul 10.2004
Piese auto de schimb LADA PRIORA
PRIORA Începând cu anul 12.2008
Piese de schimb LADA SAMARA
SAMARA Începând cu anul 01.1986
Piese de schimb pentru automobile LADA TOSCANA
TOSCANA Începând cu anul 05.1982
Piese automobil LADA NOVA
NOVA Începând cu anul 05.1981
Piese masina LADA VESTA
VESTA Începând cu anul 11.2015
Pieselor auto originale LADA

Piese auto pentru LADA online

LADA este un renumit brand auto rusesc, produs din 1966 până în prezent. Acesta aparține companiei AvtoVAZ. Brandul a fost folosit pentru prima dată în 1970 doar pentru modelel exportate. Totuși, în 1996 compania a decis să folosească acest nume și pentru modlele destinate pieții interne. Produsele companiei sunt exportate în multe țări din lume, inclusiv Estonia, Letonia, România, Turcia, Bulgaria, Serbia, Grecia, Franța, Belgia, Germania, Elveția, Slovacia, Cehia, Austria și Ungaria.


Autovehiculele LADA

În țările sud-americane și Cuba, autovehiculele LADA sunt utilizate ca și mașini de serviciu, în special de către poliție. La un moment dat, acestea erau produse și de companii terțe, pe bază de licență.

În prezent, majoritatea modelelor companiei o reprezintă autuvehiculele de pasageri. Autovehiculele comerciale sunt reprezentate doar prin câteva modele. Printre caroseriile disponibile se numără sedane, hatchback-uri cu trei și cinci uși, break-uri cu cinci uși, liftback-uri, coupe-uri, SUV-uri cu trei și cinci uși, precum și pick-up-uri și furgonete.

Piesele LADA nu sunt scumpe, iar mașinile în general sunt caracterizate prin întreținere ușoară, fapt ce le-a și făcut populare.


Avantajele autovehiculelor LADA

  • Întreținere ușoară. Mașinile acestei mărci sunt perfecte pentru exploatarea în condiții neprielnice. Componentele și agregatele acestora nu sunt sensibile la calitatea combustibilului și uleiului, sunt capabile să ruleze la temperaturi joase și în condiții aspre. În plus, structura simplă le permite proprietarilor de mașini să le repare și de sine stătător.
  • Costuri mici. În comparație cu mașinile altor branduri, aceste mașini costă foarte puțin. Acest lucru compensează în multe cazuri neajunsurile acestor mașini.
  • Design modern. În 2011, Steve Mattin, care lucrase în trecut la elaborarea designului exterior al mașinilor Mercedes-Benz și Volvo, a devenit designerul șef al AvtoVAZ. De atunci, forma mașinilor a căpătat trăsături moderne, începând să arate mult mai stilate în general.
  • Bune performanțe off-road. Mașinile brandului au fost concepute ținându-se cont de particularitățile drumurilor rusești, astfel că acestea au garda la sol înaltă (de exemplu, hatchback-ul Xray are înălțimea gărzii de 195 mm), rulează ușor pe drumurile de slabă calitate, sunt ușor de controlat la traversarea șanțurilor, iar modelele off-road prezintă performanțe excelente chiar și la condusul pe teren extrem de accidentat.

Cele mai bune piese LADA

În magazinul nostru online veți găsi o gamă vastă de piese de schimb pentru mașinile diferitor branduri. Cumpărând de la noi, aveți posibilitatea să:

  • Alegeți cele mai calitative piese dintr-o gamă vastă de filtre de habitaclu, de ulei aer sau combustibil, bujii, piese pentru caroserie, ștergătoare de parbriz, componente pentru sistemul de răcire, discuri și plăcuțe de frână și alte agregate.
  • Cumpărați piese LADA la cele mai avantajoase prețuri, datorită promoțiilor și reducerilor noastre.
  • Reparați mașina cât de curând posibil, întrucât vă livrăm piesele foarte rapid.
Coş
#
Coșul dvs. este gol