ISUZU catalog de piese

Sunteți în căutarea de piese de schimb pentru ISUZU dvs.? Atunci ați găsit locul potrivit!

Piese pentru maşina ISUZU D-MAX
D-MAX Începând cu anul 05.2002
Piese auto de schimb ISUZU TROOPER
TROOPER Începând cu anul 01.1983
Piese auto ISUZU MIDI
MIDI Începând cu anul 06.1988
Auto piese ISUZU CAMPO
CAMPO Începând cu anul 04.1977
Piese auto de schimb ISUZU GEMINI
GEMINI Începând cu anul 10.1984
Auto piese ISUZU IMPULSE
IMPULSE Începând cu anul 01.1990
Piese auto de schimb ISUZU PIAZZA
PIAZZA Începând cu anul 06.1981
Pieselor auto originale ISUZU

Piese auto pentru ISUZU online

Isuzu — este compania, de la fondarea căreia a început istoria industriei automobilelor japoneze. Oficiul central al construcției automobilelor se află în Tokyo. Specializarea companiei Isuzu este lansarea mijloacelor de transport cu motoare diesel. În automobilele Isuzu se realizează tehnologiile moderne, ceea ce le face econome și ecologice la un nivel maxim.

Automobilele Isuzu

Istoria companiei are începutul său în anul 1916. Deja peste doi ani apare primul automobil al companiei Isuzu. În anul 1922 a fost lansat autoturismul A-9. În anul 1936 producătorul auto a dezvoltat propriul agregat de putere. Pe parcursulul timpului îndelungat, compania rămînea singurul producător de automobile diesel în Japonia.

După al Doilea Război mondial, întreprinderea a început să producă motoare modernizate, care se instalau pe autoturisme și camioane de producere proprie. Compania acordă o mare atenție ecologiei automobilelor. În ultimul timp, mijloacele de transport Isuzu activ se echipează cu motoarele hibride, iar la proiectarea automobilelor se folosesc ultimele dezvoltări tehnice, ce permite reducerea la minim impactul negativ asupra mediului.

Ultimii 20 ani se caracterizează prin colaborarea întreprinderei Isuzu cu corporația General Motors. În ziua de azi compania japoneză intră în numărul celor mai mari producători de automobile mondiale. De pe banda de asamblare a uzinelor ale companiei ies pick-up-uri, suv-uri, autobuze și camioane.

5 modele Isuzu
 1. ISUZU TROOPER (UBS) 2.8 TD (UBS55)
 2. ISUZU TROOPER (UBS) 2.8 TD (UBS55)
 3. ISUZU TROOPER (UBS) 2.2 D 4WD
 4. ISUZU TROOPER (UBS) 2.6 4WD
 5. ISUZU TROOPER (UBS) 2.8 TD 4WD
Avantajele ale Isuzu
 • economisirea;
 • indicatorii buni de mers;
 • calitatea înaltă a sistemului de răcire a motorului;
 • ecologia;
 • utilitatea la reparație;
 • nivel înalt de securitate;
 • interior ergonomic;
 • calitatea înaltă de asamblare;
 • guvernarea ușoară.

Astăzi gama de Isuzu este prezentată de automobilele moderne, în echiparea cărora intră aer condiționat auto, sistemul audio, încălzirea oglinzilor retrovizoare și o multitudine de alte opțiuni.

Cele mai bune piese auto Isuzu

Pentru fiecare șofer este foarte important, ca automobilul întotdeauna să rămînă în funcțiune. Chiar dacă vehiculul vostru are nevoie de reparație, atunci puteți să cumpărați piese de schimb pentru Isuzu în magazinul nostru online. Datorita unei game largi de produse și al sistemului de căutare confortabil, veți alege piese de schimb necesare pentru orice model de automobil doar în cîteva minute. Acordarea asistenței competente în alegerea dumneavoastră, întotdeauna sunt gata specialiștii calificați al serviciul nostru de suport tehnic.

Numai piese calitative de schimb pentru Isuzu sunt capabile să asigure funcționarea corectă a automobilului. Noi colaborăm direct cu producătorul, și aceasta este motivul de ce producția noastră este originară și se diferă cu prețuri accesibile. Prin achiziționarea pieselor auto de la noi, veți putea să reparați o defecțiune apărută a automobilului vostru rapid și cu cheltuieli minime!

Coş
#
Coșul dvs. este gol