HUMMER catalog de piese

Sunteți în căutarea de piese de schimb pentru HUMMER dvs.? Atunci ați găsit locul potrivit!

Piese masina HUMMER HUMMER H1
HUMMER H1 Începând cu anul 01.1992
Auto piese HUMMER HUMMER H3
HUMMER H3 Începând cu anul 04.2005
Piese automobil HUMMER HUMMER H2
HUMMER H2 Începând cu anul 08.2002
Pieselor auto originale HUMMER

Piese auto pentru HUMMER online

Hummer este un brand auto american, sub care s-au produs în perioada 1992 - 2010 autovehicule off-road puternice. Inițial, brandul aparținea companiei AM General, însă în 1998 a fost cumpărat de corporația General Motors.


Autovehiculele Hummer

Primul autovehicul off-road produs sub brandul Hummer avea la bază automobilul militar HMMWV. De predecesorul său nu se deosebea prea mult: doar nu avea armură, avea culoare diferită, era echipat cu sistem de aer condiționat, o tapițerie și izolare fonică mai bună. Modelele ce au urmat au fost construite pe platformele General Motors. Procesul de producție s-a desfășurat în SUA, China, Rusia și Republica Africa de Sud în ani diferiți. Deasemenea, se produceau și piese Hummer.

Gama de modele a companiei include doar SUV-uri puternice și camionete. Din gama de caroserii sunt disponibile modele decapotabile cu acoperiș tare sau moale, cu patru sau cinci uși. Versiunea Alpha are două uși spate. Doar pentru comenzi private se produceau și limuzine bazate pe modelul H2, cu scaune pentru până la 22 de persoane.


Avantajele autovehiculelor Hummer

  • Performanță off-road excelentă. Garda la sol înaltă, până la 406 mm la primele modele, ecartamentul lat de 1819 mm și motorul puternic permiteau mașinii să treacă peste ape adânci de 76 cm sau să escaladeze înălțimi de 56 cm. Presiunea anvelopelor putea fi reglată prin apăsarea unui buton din habitaclu, asigurând astfel o performanță off-road maximă pe nisip și noroi, precum și un condus confortabil pe asfalt.
  • Design exterior neobișnuit. Autovehiculele Hummer arată diferit de restul SUV-urilor. De la început aspectul acestora corespundea întru totul scopului lor inițial și avea trăsăturile unui autovehicul militar: roți imense, linii drepte, panourile caroseriei prinse cu nituri descoperite. Per total, anume designul dur și utilitar al Н1 a fost pe gustul multora. Designerii au realizat o muncă extraordinată actualizând exteriorul ultimelor modele, făcând mașina să arate mai delicat și civil, păstrând totuși conceptul general.
  • Habitaclu și portbagaj spațios. În mașină pot sta confortabil cinci pasageri bine făcuți. Capacitatea portbagajului unor versiuni ajunge la 2452 l.
  • Nivel înalt de confort. Scaunele confortabile cu suport lateral bun, tapițate cu piele și putând fi ajustate în multe poziții. Servodirecția hidraulică asigură un control ușor chiar și pe drumuri rele. Controlul climatic pe două zone menține o temperatură și umiditate confortabilă în interiorul mașinii, indiferent de condițiile vremii. Suspensia pneumatică atenuează eficient denivelările de teren, făcând condusul lin.

Cele mai bune piese Hummer

Un autovehicul puternic are nevoie de componente fiabile. Le puteți cumpăra din magazinul nostru online. Avantajele noastre:

  • Vă oferim reduceri semnificative la piesele Hummer.
  • Vă oferim garanție de lungă durată pentru fiecare piesă de schimb.
  • Lucrăm în fiecare zi a săptămânii, între 8:00 și 22:00. Puteți plasa comanda online la orice oră convenabilă dumneavoastră.
Coş
#
Coșul dvs. este gol