DS catalog de piese

Sunteți în căutarea de piese de schimb pentru DS dvs.? Atunci ați găsit locul potrivit!

Piese masina DS DS 3
DS 3 Începând cu anul 04.2015
Auto piese DS DS 4
DS 4 Începând cu anul 07.2015
Piese auto DS DS 5
DS 5 Începând cu anul 04.2015
Piese pentru maşina DS DS 7
DS 7 Începând cu anul 09.2017
Pieselor auto originale DS

Piese auto pentru DS online

DS este o marcă franceză d emașini luxoase, înființată oficial în 2014, de către compania Citroën. Autovehiculele DS sunt populare printre persoanele din elita politică franceză: în special Emmanuel Macron, președintele francez, a ales pentru inaugurarea sa, în 2017, modelul 7 Crossback.


Autovehiculele DS

Istoria brandului datează cu începutul anului 1955, când a fost creat legendarul Citroën DS. Mai târziu, în 2009, corporația PSA Peugeot Citroën decide să reînvie gloriile uitate ale modelului. Mai întâi, literele DS au fost utilizate pentru a denumi gama de mașini de lux a Citroën, urmând ca abia peste 5 ani să devină un brand separat.

În prezent, gama de modele a mărcii include doar câteva mașini. În Europa sunt disponibile hatcback-uri cu trei și cinci uși, decapotabile și crossovere. Producția de autovehicule și piese DS este localizată în principal în Franța. Sedanul 5LS, hatchback-ul 4S și crossoverul 6WR se produc în China, fiind disponibile doar pe piața locală.


Avanatajele autovehiculelor DS

  • Design stilat. Liniile elegante ale caroseriei mașinii se combină cu designul neobișnuit al capotei; elementele exterioare și cele interioare formează un tot întreg. De exemplu, farurile în formă de cristale sunt completate perfect de selectorul în formă de cristale de pe ecranul tactil al consolei centrale. Pentru finisarea interiorului se folosește piele de calitate, lemn natural și Alcantara.
  • Vizibilitate excelentă. Poziția înaltă a scaunului șoferului, parbrizul panoramic cu înclinație de 45 ° oferă șoferului o mai bună vizibilitate asupra drumului. Farurile Active LED Vision emit o lumină albastră plăcută ochiului și se rotesc la 180°, fapt ce oferă o vizibilitate excelentă pe timp de noapte și face exteriorul recognoscibil.
  • Gamă vastă de tehnologii inovatoare. Crossoverul 7 Crossback are în habitaclu două ecrane multimedia de 12 inchi. Unul dintre ele este folosit pentru sistemele de navigație și multimedia, precum și de sistemul de comunicare a brandului. Celălalt servește drept panou digital de instrumente, cu o gamă largă de setări personalizate.
  • Economie. Noua transmisie în opt trepte ЕАТ8 nu doar asigură schimbarea rapidă a vitezei, ci permite și reducerea cu până la 4% a consumului de combustibil, în comparație cu transmisia în 6 trepte a generației anterioare. Mai mult, gama de modele include și versiuni hibride, care consumă o cantitate mult mai redusă de combustibil.

Cele mai bune piese DS

Puteți cumpăra piese DS în magazinul nostru online. Avantajele noastre sunt:

  • asistență tehnică online;
  • garanție pe termen lung pentru toate piesele de schimb, inclusiv consumabile cum ar fi filtrele de combustibil și ulei, ștergătoarele de parbriz, discurile de frână și etrierele.
  • numeroase promoții și reduceri, datorită cărora puteți cumpăra piese de calitate la un preț mic.
Coş
#
Coșul dvs. este gol