Piese auto pentru CADILLAC

CADILLAC catalog de piese

Sunteți în căutarea de piese de schimb pentru CADILLAC dvs.? Atunci ați găsit locul potrivit!

Piese auto CADILLAC STS
STS Începând cu anul 09.2004
Auto piese CADILLAC ELDORADO
ELDORADO Începând cu anul 09.1991
Piese de schimb CADILLAC CTS
CTS Începând cu anul 03.2002
Auto piese CADILLAC SRX
SRX Începând cu anul 09.2003
Piese automobil CADILLAC BLS
BLS Începând cu anul 04.2006
Piese automobil CADILLAC ESCALADE
ESCALADE Începând cu anul 10.1998
Piese pentru maşina CADILLAC XLR
XLR Începând cu anul 09.2003
Piese auto CADILLAC ATS
ATS Începând cu anul 02.2013
Piese masina CADILLAC CT6
CT6 Începând cu anul 11.2015
Piese de schimb pentru automobile CADILLAC FLEETWOOD
FLEETWOOD Începând cu anul 01.1968
Pieselor auto originale CADILLAC

Piese auto pentru CADILLAC online

Cadillac — compania din America de Nord de producere a automobilelor de lux, exportul căruia este stabilit în mai mult de 50 țări ale lumii. Cu cea mai mare cerere Cadillac se folosește în Canada și SUA. În curînd după fondarea sa, compania a intrat în componența General Motors Company.

Automobile Cadillac

Cadillac — a doua companie de automobile în SUA după Buick, situată la fel în Detroit, care peste ani va deveni cel mai mare centru mondial în industria auto. A fost fondată în anul 1902 de către antreprenorul Henry Leland și l-a numit în cinstea strămoșului său, care a fondat Detroit, Antoine de La Mothe – Cadillac.

Compania Cadillac a cucerit poziția de lider în producerea automobilelor, care au devenit simbolul bogației. Fiind cu un pas înaintea multitudinilor concurenții, Constructorii Cadillac au prezentat poporului o mulțime de soluții unice: sistemul electronic complet, cutia manuală de viteze sincronizată, primul aer condiționat, acoperișul din oțel în loc de lemn.

Anume în aceste automobile de lux a fost folosită pentru prima dată tehnologia «de memorare» de amplasare a elementelor: după aprindere se punea în mișcare mecanismul de reglare a poziției scaunului șoferului și volanului. După încetarea funcționării motorului, scaunul și volanul treceau în diferite direcții, asigurînd ieșirea confortabilă din automobil.

De asemenea Cadillac a stabilit standarde în producerea motoarelor de automobile cu motoarele sale de etalon V8, V12 и V16.

În timpul prezent sub brandul Cadillac se lansează cele mai mult sedane și coupe-uri, și de asemenea crossovere și suv-uri.

Avantajele ale Cadillac
  • echilibru perfect de putere și de masă automobilului;
  • ușor de recunoscut design de caroserie de lux;
  • nivel înalt de izolare a zgomotolui interiorului;
  • calitatea impecabilă de asamblare și finisare auto;
  • netezimea și ușurința mersului;
  • asigurarea maximă a confortului șoferului și a pasagerilor;
  • sistemul de frînare de încredere.

Dar și un set standart de opțiuni de ultimele modele Cadillac include în sine computer de bord, care face guvernarea automobilului maxim de ușor și înțelept.

Cele mai bune piese auto Cadillac

Gama de Cadillac — este imaginea și stil, individualitatea și reprezentativitatea. Visele voastre au devenit realitate în acest automobil de lux american? Atunci suntem gata să vă propunem durabile și calitative piese auto pentru Cadillac.

Noi vă vom sfătui, cum să faceți automobilul vostru ideal, fără cheltuieli mari. Cu ajutorul sistemului inteligent de navigare în magazinul nostru online veți putea rapid să alegeți piesele necesare și să cumpărați piese de schimb pentru Cadillac. Alegerea bogată a producției și prețurile accesibile vor fi o surpriză plăcută pentru dumneavoastră. Doriți mai multe informații? Sunați-ne, și suportul nostru tehnic vă va răspunde la orice întrebare despre modelele Cadillac.

Coş
#
Coșul dvs. este gol