BRABUS catalog de piese

Sunteți în căutarea de piese de schimb pentru BRABUS dvs.? Atunci ați găsit locul potrivit!

Piese auto de schimb BRABUS 60S
60S Începând cu anul 04.2011
Pieselor auto originale BRABUS

Piese auto pentru BRABUS online

Brabus este cel mai mare atelier de tuning independent din lume, înființat în 1977 de către Klaus Brackmann și Bodo Buschmann în Bottrop, Germania. În prezent este parte din corporația Daimler AG. Este specializat în îmbunătățirea motoarelor și caroseriilor autovehiculelor Mercedes-Benz, Smart și Maybach, iar de ceva timp și de a mașinilor electrice Tesla.


Autovehiculele Brabus

Clienții pot achiziționa un autovehicul gata de la Brabus sau pot trimite propria mașină pentru a fi îmbunătățită. Compania oferă programe de tuning cu diferite niveluri de dificultate. Cele mai simple includ echiparea modelului de bază cu anvelope cu profil jos, cu kituri aerodinamice pentru caroserie, spoilere, roți forjate cu design propriu sau alte piese Brabus. Îmbunătățirea interiorului presupune în principal actualizarea sistemului de sonorizare și inserarea elementelor decorative de brand. Proiectele mai complicate presupun tunarea motorului. Sunt înlocuite pistoanele, arborii cotiți, supapele și alte piese.

Gama de modele a companiei include mașini sport de mare viteză, mașini pentru uzul zilnic, precum și autovehicule off-road. Caroseriile disponibile includ sedane, coupe-uri, roadstere, monovolume, crossovere și SUV-uri, hatcback-uri cu trei și cinci uși, break-uri și chiar microbuze.


Trăsăturile autovehiculelor Brabus

  • Gamă vastă de opțiuni. Când vine vorba de automobile, o listă lungă de opțiuni nu constituie o surpriză. Altfel stă însă treaba cu microbuzul Business Lounge. Acesta are inclus chiar în echipamentul de bază al treilea rând de scaune acționate electric și ventilate, cu funcție de încălzire și masaj. Scaunele din al doilea rând pot fi rabatate pentru un plus de spațiu pentru picioare. Pentru distrarea pasagerilor, există tablete detașabile, Wi-Fi, un ecran de 40 de inchi și o consolă PlayStation.
  • Stil inconfundabil. Toate autovehiculele Brabus au interiorul tapițat cu piele, decorat cu broderii aprinse, elemente din lemn scump, husele pragurilor și pedalele au inscripționată sigla brandului, noi bare de protecție și kituri de caroserie, precum și roți Brabus Monoblock cu profil jos și anvelope de 17-23 inchi. Înafară de elementele exterioare și interioare, cumpărătorii pot alege și dintr-o gamă variată de accesorii: pixuri, genți pentru iPad, ceasuri, agende, brichete, șepci, tricouri, umbrele și chiar jucării de pluș.
  • Putere mare și caracteristici dinamice excelente. Datorită îmbunătățirilor aduse, motoarele autovehiculelor tunate sunt capabile să dezvolte până la 900 cai putere, iar unele modele prind 100 km/h în doar 3 secunde.

Cele mai bune piese Brabus

Compania germană de tuning alaege pentru mașinile sale numai piese de cea mai bună calitate și fiabile. Le puteți cumpăra de la noi. În magazinul nostru online puteți:

  • Cumpăra piese Brabus la prețuri accesibile.
  • Să cumpărați ștergătoare de parbriz, discuri de frână exclusive, bujii pentru motoarele tunate și multe altele.
  • Să profitați de promoțiile și reducerile noastre.
Coş
#
Coșul dvs. este gol