BENTLEY catalog de piese

Sunteți în căutarea de piese de schimb pentru BENTLEY dvs.? Atunci ați găsit locul potrivit!

Piese masina BENTLEY ARNAGE
ARNAGE Începând cu anul 04.1998
Piese de schimb pentru automobile BENTLEY AZURE
AZURE Începând cu anul 09.1995
Piese auto BENTLEY CONTINENTAL
CONTINENTAL Începând cu anul 10.1991
Auto piese BENTLEY BENTAYGA
BENTAYGA Începând cu anul 10.2015
Auto piese BENTLEY FLYING SPUR
FLYING SPUR Începând cu anul 03.2013
Piese masina BENTLEY MULSANNE
MULSANNE Începând cu anul 10.1980
Piese masina BENTLEY TURBO R
TURBO R Începând cu anul 03.1985
Piese de schimb BENTLEY BROOKLANDS
BROOKLANDS Începând cu anul 07.1992
Piese de schimb BENTLEY EIGHT
EIGHT Începând cu anul 07.1984
Pieselor auto originale BENTLEY

Piese auto pentru BENTLEY online

Bentley este un brand englez, sub care se produc mașini de lux. Compania a fost înființată în 1919 de către Walter Owen Bentley, iar din 1998 este filiala concernului Volkswagen Group. În 2016, au fost scoase pe piață 11,817 exemplare de mașini Bentley. Compania are 4,000 de angajați.


Autovehiculele Bentley

Walter Owen Bentley a decis să producă doar mașini de lux personalizate. Deja în 1930 apărea modelul 8 Litre. Echipat cu motor de 8 litri, acesta era cel mai mare automobil din clasa lux din Marea Britanie. Este modelul care a stabilit recordul mondial la viteză în 1930: mașina atingea viteza de 163 km/h.

În prezent, gama de modele a companiei include automobile puternice și scumpe, destinate celor cărora le place să conducă la viteze mari și apreciază luxul și confortul. Gama de caroserii include coupe-uri, decapotabile, sedane și crossovere.

Mașinile brandului sunt în proporție de 95% asamblate manual, fapt ce permite acordarea unei atenții deosebite calității tuturor pieselor Bentley.


Avantajele autovehiculelor Bentley

  • Motoare puternice. Puterea maximă a motoarelor cu care sunt echipate mașinile moderne este de 608 cai putere, iar cuplul motor - de 1020 Nm. Autovehiculele ating 100 km/h în 4-5 secunde, iar viteza maximă poate depăși 300 km/h. În ciuda puterii atât de mari, mașinile consumă o cantitate relativ mică de combustibil: în medie aproximativ 8 l la 100 km, la condusul pe autostradă.
  • Individualitate. Exteriorul și interiorul mașinii poate fi creat după placul clientului. Producătorul poate să vopsească mașini în orice culoare îi trece prin minte cumpărătorului. Iar inserțiile pot fi realizate și dintr-un copac ce crește în grădina viitorului proprietar. La cerere, în habitaclu se poate instala un seif sau un humidor.
  • Tehnologii inovatoare. Ecranul de 8 inchi cu touch al sistemului Mulsanne, cu Bluetooth și WI-FI încorporat permite controlarea celor mai importante funcții ale mașinii. Programul de căutare a vocii este susținut în 25 de limbi. Parbrizul multistrat are un înveliș conductor transparent special, prin care acesta se încălzește.
  • Gamă vastă de accesorii. cumpărătorii pot alege accesorii nu doar pentru mașină, ci și pentru ei, cum ar fi cravate de firmă pentru bărbați și genți pentru femei. Acestea subliniază prestigiul mașinilor și eleganța proprietarilor acestora.

Cele mai bune piese Bentley

Puteți cumpăra piese Bentley în magazinul nostru online. Vă vom ajuta să alegeți piesele de schimb potrivite pentru modelul dumneavoastră, vă oferim promoții și reduceri, vă garantăm calitatea excelentă a fiecărei piese de schimb - de la ștergătoare de parbrize până la bujii. Comandând online, aveți posibilitatea să achiziționați piesele necesare fără să vă distrageți de la activitățile dumneavoastră.

Coş
#
Coșul dvs. este gol