Piese auto pentru ARO

ARO catalog de piese

Sunteți în căutarea de piese de schimb pentru ARO dvs.? Atunci ați găsit locul potrivit!

Piese masina ARO 10
10 Începând cu anul 06.1980
Piese de schimb ARO 240-244
240-244 Începând cu anul 04.1978
Piese automobil ARO SPARTANA
SPARTANA Începând cu anul 01.1999
Pieselor auto originale ARO

Piese auto pentru ARO online

ARO a fost o companie românească, producătoare de autovehicule, care și-a desfășurat activitatea în perioada 1957 și 2006. Era specializată în producția autovehiculelor off-road. Compania a produs peste 380,000 de autovehicule ARO, două treimi din ele fiind destinate exportului. În total, autovehiculele brandului au fost vândute în peste 110 țări din lume. Asamblarea a fost realizată nu în România, ci în Polonia, Namibia, Argentina, Brazilia, Spania și Portugalia.


Autovehiculele ARO

În producția de autovehicule, compania a utilizat atât dezvoltările proprii, cât și unitățile și aggregatele companiilor terțe. La început, autovehiculele românești erau echipate cu motoare Dacia, precum și de la Ford, Renault, Daewoo, Toyota, Volkswagen și Pegaso. Abia pe la începutul anilor 1980 compania a început să-și doteze modelele cu propriile motoare.

Gama de modele a companiei consta din autovehicule off-road cu capacitate de cinci, șapte și opt persoane. Autovehiculele puteau avea caroserie închisă cu trei sau cinci uși, sau caroserie deschisă, cu două sau patru uși. Gama de caroserii mai includea și pick-up-uri cu două sau patru uși.

Deși compania românească și-a încetat activitatea demult deja, piesele ARO încă se produc, iar autovehiculele off-road au devenit prototipuri pentru multe autovehicule moderne cu înaltă performanță off-road.


Avantajele autovehiculelor ARO

  • Simplitate în design. Lipsa tehnologiilor sofisticate a minimalizat riscul de defecțiuni. Prin urmare, autovehiculele brandului se caracterizau prin fiabilitate și întreținere accesibilă.
  • Durabilitate. Datorită structurii monococă, mașinile rezistau sarcinilor extreme, fiind rezistente la vibrații și la răsturnare. Aceste calități erau foarte apreciate de proprietarii SUV-urilor.
  • Preț mic. Structura simplă, designul minimalist, lista scurtă de dotări opționale și unitățile de la terți au permis reducerea prețului la automobilele produse de această marcă. Motiv pentru care, aceste autovehicule erau la mare căutare în întreaga lume.
  • Performanță off-road bună. Autovehiculele off-road românești prezentau caracteristici excelente pe teren accidentat. De exemplu, modelul 24 trecea ușor peste pante cu înclinație de 35° și traversa ape de 61 cm adâncime. Garda la sol a majorității autovehiculelor depășea 250 mm.

Cele mai bune piese ARO

Puteți cumpăra piese ARO în magazinul nostru online. Cumpărăturile la noi sunt avantajoase pentru că:

  • Puteți cumpăra ieftin piesele auto. Vă oferim reduceri semnificative la toate piesele de schimb.
  • O gamă vastă de piese auto disponibile pentru dumneavoastră - de la ștergătoare de parbriz și filtre de habitaclu, până la bujii și piese pentru motor.
  • Beneficiați de consiliere online de calitate. Specialiștii noștri sunt mereu online și gata să vă ajute să alegeți accesoriile necesare.
Coş
#
Coșul dvs. este gol