Piese auto pentru ABARTH

ABARTH catalog de piese

Sunteți în căutarea de piese de schimb pentru ABARTH dvs.? Atunci ați găsit locul potrivit!

Piese automobil ABARTH 124
124 Începând cu anul 03.2016
Piese de schimb ABARTH 500 / 595
500 / 595 Începând cu anul 01.2008
Auto piese ABARTH PUNTO
PUNTO Începând cu anul 03.2012
Piese masina ABARTH PUNTO EVO
PUNTO EVO Începând cu anul 07.2008
Pieselor auto originale ABARTH

Piese auto pentru ABARTH online

Abarth este o companie italiană care produce mașini sportive, pe baza modelelor Fiat. A fost înființată în 1949, de renumitul pilot și designer Carlo Abarth. În prezent aparține corporației Fiat Chrysler Automobiles.


Autovehiculele Abarth

Din momentul în care a fost înființată, compania a visat la crearea autovehiculelor puternice, de mare viteză și la victorii sportive. Carlo era de nestăpânit în ceea ce privește atingerea scopurilor sale: în 1965, pentru a participa și a câștiga la o cursă, designerul de 57 de ani a slăbit 30 kg urmând o dietă strictă cu mere, pentru a încăpea în monopost. În total, doar în 1965, piloți renumiți din diferițe țări au câștigat peste 900 de competiții conducând autovehicule Abarth.

În prezent, gama de modele a companiei include versiuni sportive a mașinilor mici. Caroseriile disponibile includ coupe-uri, roadstere, hatchback-uri cu trei uși și decapotabile. Asamblarea mașinilor și producția pieselor Abarth au loc în Torino, Italia.


Avantajele autovehiculelor Abarth

  • Individualitate. Proprietarii de mașini pot alege dintr-o varietate de ediții limitate, dintr-o gamă vastă de versiuni și pachete sportive pentru autovehiculele Abarth, ceea ce le permite să personalizeze maxim mașina, în funcție de gusturile proprii. De exemplu, pachetul sportiv Brembo Koni include discuri de frână perforate Brembo, amortizoare și arcuri Koni, jante din aliaj Tributo Ferrari, anvelope 205/40 de 17 inchi și profil jos, sistem de monitorizare a presiunii în anvelope, precum și motor puternic.
  • Design stilat. Spoilerele mari, sistemele triple de admisie a aerului, etrierele vopsite în culori aprinse, țeava de evacuare dublă cu capăt de crom, sistemul de evacuare din titan și arcurile roților extinse accentuează natura sportivă a mașinii; interiorul finisat cu inserții din aluminiu și carbon, scaunele sport acoperite cu piele de calitate înaltă subliniază dinamismul acesteia.
  • Prezența modului sport al motorului. Prin simpla apăsare a butonului Sport de pe panoul de instrumente se poate regla cuplul motor, sistemul de servodirecție hidraulică, cursa pedalei de accelerație și alte setări. Acestea sporesc stabilitatea autovehiculului în timpul manevrelor la viteze mari, îmbunătățesc dinamica și răspunsul la comenzile de direcție. Există și un indicator LED special, care semnalizează cel mai prielnic moment pentru schimbarea vitezei. Acest lucru contribuie la exploatarea eficientă a puterii motorului.

Cele mai bune piese Abarth

Cumpărăturile în magazinul nostru online sunt avantajoase deoarece:

  • puteți cumpăra piese Abarth la prețuri accesibile;
  • aveți posibilitatea de a vă consulta online cu specialiștii noștri calificați;
  • puteți plăti comenzile prin intermediul celei mai convenabile metode de plată;
  • beneficiați de garanție pe termen lung pentru fiecare piesă de schimb.
Coş
#
Coșul dvs. este gol