catalog_tyre_img_alt
Vă rugăm să aşteptaţidotted
Coş
#
78-2030
Coșul dvs. este gol

Relee piese autoturisme

Caută oferte recente referitor la alte piese auto pentru Relee
catalog piese auto Relee pentru auto
 • Cele mai atractive preţuri
  Autopieseonline24.ro garantează Relee de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Economisiți din costul de livrare
  Livrarea gratuită pe teritoriul României se aplică comenzilor ce depășesc 570 RON, cu excepția articolelor voluminoase, anvelopelor și pieselor cu gaj.
 • Gamă variată
  În prezent, gama noastră de produse dispune de peste 1.000.000 de piese auto.
 • Livrare rapidă

  Modalități de livrare

  Veţi primi Relee piesa auto comandată doar în câteva zile după plasarea comenzii

 • COMODO - a plati siguranță pentru Relee
 • Mașină Relee plătite prin intermediul PayPal
 • Vehiculul Relee plătite prin intermediul Visa Card
 • Auto Relee plătite prin intermediul Master Card
 • Piese auto - achiziţionarea prin intermediul Discover
 • Piese auto de calitate înaltă Relee plătite prin intermediul American Express
 • Transfer Bancar

Releele auto sunt destinate deschiderii și închiderii circuitelor electrice cu scopul de a produce anumite semnale atunci când se apasă butonul. Permit controlul electronic al dispozitivelor electrice din mașină. Releele se folosesc în sistemele de pornire a motorului, a ștergătoarelor de parbriz și la iluminarea interioară și exterioară a mașinii.

5 sfaturi pentru întreținerea și înlocuirea releelor auto

 1. Releele auto nu au o anumită durată de viață, prin urmare, le trebuie doar să se înlocuiască atunci când nu mai funcționează.
 2. Reparațiile cu cablurile electrice presupun îndemânări speciale dar și echipament corespunzător, prin urmare, se recomandă să apelați la un atelier de reparații auto în cazul în care aveți probleme cu sistemul electric.În plus, înlocuirea releului poate necesita demontarea laborioasă și a altor piese.
 3. Este, de asemenea recomandat să apelați la un atelier de reparații pentru verificarea releelor auto. Acest lucru se face, de obicei, prin furnizarea de tensiune i contactele de input iar rezistența se măsoară cu un multimetru. În cazul în care piesa nu este defectă se va auzi un clic atunci când tensiunea și rezistența este de aproape 0. Dacă acesta este motivul, atunci și alte piese componente vor trebui verificate.
 4. Poziția releelor diferă, în funcție de producător și modelul mașinii. Citiți manualul vehiculului pentru a identifica exact unde sunt releele din mașina dvs.
 5. În cazul în care contactele sunt ușor oxidate, ele trebuiesc să fie curățate cu anumite substanțe chimice speciale.

Probleme obișnuite la releele auto - cauze și simptome

 • Oxidarea contactelor. Este cauzată de umezeala care a intrat în sistem, adesea datorată unei montări neadecvate. Totuși, uneori expunerea la apă este de ne-evitat din cauza locului unde dispozitivul se amplasează - de exemplu, în compartimentul motorului. Ca și rezultat, se va observa defecțiuni de operare la mecanismul electric respectiv, de ex. la starter.
 • Deteriorări termice la contacte. Acest lucru poate fi cauzat de dispozitivul care funcționează de foarte mult timp și se supraîncălzește din cauza puseelor de tensiune din rețeaua de bord. Un indice al acestei defecțiuni este acela că butonul nu funcționează. La o simplă verificare, se vor observa fire arse.
 • Bobină interioară defectă. Aceasta poate fi cauzată de vibrațiile puternice atunci când mașina este în funcțiune. În cazul în care problema aceasta apare, dispozitivul nu își va mai îndeplini funcțiunile.

Autopieseonline24.ro este locul ideal pentru achiziția de piese auto de schimb

Pe website-ul nostru puteți achiziționa relee auto și alte piese la niște prețuri nemaipomenite. Noi vindem piese auto de foarte bună calitate la prețuri mici. Cu regularitate noi organizăm promoții astfel încât clienții noștri să aibă șansele de achiziționare mai mult la mai puțini bani. În cazul în care aveți nevoie de asistență în găsirea pieselor potrivite sau pentru plasarea unei comenzi online, atunci trebuie pur și simplu să intrați în contact cu specialiștii noștri din serviciul pentru clienți al magazinului nostru online. Ei se vor bucura întotdeauna să vă răspundă la toate întrebările dvs.