Piese LAND ROVER FREELANDER și accesorii
Găsi oferte ieftine după accesorii LAND ROVER FREELANDER
- Numărul total de modele produse 4
- Modele produse în prezent -
- Prima versiune a modelului Freelander SUV Cabrio (L314), Freelander SUV (L314)
- Prima versiune produsă în 1998
- Motor instalat pe prima versiune 1.8 16V 4x4, 1.8 i 16V 4x4, 2.0 DI 4x4
- Numărul total de versiuni de motor produse 21
- Motoare produse în prezent -
- Modelul cu cele mai multe versiuni de motor 2 SUV (L359)
- Max. Putere [KW] 177
- Min. Putere [KW] 72
- Max. Putere [CP] 241
- Min. Putere [CP] 98
- Max. Cilindri 6
- Min. Cilindri 4
- Max. Capacitatea cilindrică (cmc) 3192
- Min. Capacitatea cilindrică (cmc) 1796
- Max. Capacitate cilindrică motor 3.2
- Min. Capacitate cilindrică motor 1.8
- Capacitate cilindrică motor 1.8, 2.0, 2.2, 2.5, 3.2
- Tip de motor motor diesel, motor pe benzina
- Tip de unitate tractiune integrala, tractiune pe fata
- Tip caroserie autoturism de teren, deschis, autoturism de teren, inchis, caroserie
- Numele modelelor în alte țări FREELANDER
- Consumabilele cel mai des înlocuite Plăcuțe de frână, Filtru ulei, Discuri de frână, Filtru aer, Filtru polen, Ulei motor, Filtru combustibil, Amortizoare, Ștergătoare de parbriz, Bieleta antiruliu
- Dimensiuni populare de anvelope 215 65 r16, 225 55 r17, 235 65 r17, 235 60 r18, 235 55 r19

LAND ROVER FREELANDER - evaluări și comentarii
Crossoverul Land Rover Freelander a fost produs între 1997 și 2014. Era fabricat în Marea Britanie, India, China, Iordania. Autovehiculul a fost până în 2002 cea mai bine vândută mașină cu tracțiune integrală din Europa. Mai mult, în Marea Britanie a fost până în 2006 cea mai populară mașină din clasa sa. Mașinile din a doua generație erau vândute pe piața din America de Nord sub numele de Land Rover LR2.
Istoria autovehiculelor Land Rover Freelander
Modelul este reprezentat de două generații și trei variante restilizate. Prima generație a început să fie produsă în 1997 și avea indicativul LN. Producătorul oferea crossovere cu 5 și 3 uși. Acestea din urmă puteau fi echipate cu acoperiș rigid sau moale. Toate mașinile aveau ABS și sistem de control a tracțiunii. Modelul avea un aspect simplu dar impunător, datorită barei de protecție frontale masive, a farurilor frontale dreptunghiulare clasice și a extensiilor arcurilor de roți.
În 2003 Land Rover Freelander a fost supus restilizării. Principala schimbare la exterior a constat în instalarea unor reflectoare rotunde duble în farurile frontale. În plus, acum caroseria avea mai puține elemente de culoare neagră, atât în partea din față, cât și în cea din spate.
A doua generație a debutat în 2006. Avea indicativul LF și se producea doar în varianta cu 5 uși. Mașina era echipată cu sistem de adaptare la condițiile rutiere Terrain Response. De calitatea sunetului stereo era responsabil sistemul audio Alpine cu 14 difuzoare, în timp ce sistemul de navigație cu touchscreen de 7 inchi era de mare ajutor la găsirea rapidă a traseului.
După restilizarea din 2010 crossoverul Freelander a primit o grilă de radiator mai îngustă. Sub aceasta a părut un nou orificiu de aer. Cadrele rotunde ale luminilor de ceață au fost înlocuite cu altele pentagonale. Următoarea restilizare a avut loc în 2012. Producția mașinii a fost întreruptă doi ani mai târziu, fiind înlocuită de Land Rover Discovery Sport.
Trăsăturile autovehiculelor Land Rover Freelander LF II restilizate
Varianta restilizată avea un aspect mai elegant decât predecesorii săi, în special datorită liniei cromate ce decora grila de radiator în partea de jos și pe fiecare laterală. Luminile față și spate fusese echipate cu LED-uri. Pe panoul de bord a apărut un ecran care afișa informațiile computerului de bord. Configurațiile extinse incudeau scaune sport tapițate cu piele și acționate electric. Configurațiile de top aveau finisajele interioare din piele și lemn.
Mașinile Land Rover Freelander erau dotate cu sistem acustic Meridian. Sistemul de control vocal, Say What You See, ușura considerabil folosirea sistemului audio, a aerului condiționat și a sistemului de navigație prin satelit. Mai mult, mașina era echipată cu sistem de acces fără cheie și încălzitor pentru motor înainte de start cu posibilitatea de programare a timpului.
Toate mașinile aveau inclus în echipamentul de bază numeroase sisteme de siguranță. Printre acestea se numără sistemul de control a stabilității (DSC), asistentul la frânarea de urgență (EBA), sistemul de distribuție a forței de frânare, sistemul de control la coborârea în pantă (HDC), sistemul de control la frânarea în curbă (CBC).
Opțional se oferea senzor de ploaie, control climatic automat, dispozitiv de încălzire a parbrizului. Deasemenea, mașina era echipată cu senzori de parcare și sistem de control a vitezei de croazieră.
Cum putem cumpăra piese auto pentru Land Rover Freelander online
Vizitați magazinul online Autopieseonline24.ro dacă doriți să cumpărați ieftin componente auto precum filtre de ulei, lamele pentru ștergătoare de parbriz etc. În catalogul nostru de piese de schimb pentru Freelander veți găsi piese ieftine, dar de înaltă calitate. Iar în perioada ofertelor speciale, prețurile sunt și mai mici. Alegeți să cumpărați avantajos online cu Autopieseonline24.ro!
Magazin online de piese auto Land Rover FREELANDER
-
Cele mai atractive preţuriAutopieseonline24.ro vă oferă piese auto de cea mai înaltă calitate la preţuri foarte atractive.
-
Economisiți din costul de livrareLivrarea gratuită pe teritoriul României se aplică comenzilor ce depășesc 560 RON, cu excepția articolelor voluminoase, anvelopelor și pieselor cu gaj.
-
Gamă variatăÎn prezent, gama noastră de produse dispune de peste 1.000.000 de piese auto.
-
Livrare rapidă
Modalități de livrare
-