Automobil Radiator Clima (Radiator Ac) în calitate top la preț redus
Radiator Clima (Radiator Ac) - Producători cunoscuți
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Radiator Clima (Radiator Ac) de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 540 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Radiator Clima (Radiator Ac) auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Radiator Clima (Radiator Ac)
 • Auto Radiator Clima (Radiator Ac) plătite prin intermediul Master Card
 • Vehiculul Radiator Clima (Radiator Ac) plătite prin intermediul Visa Card
 • Automobil Radiator Clima (Radiator Ac) plătite prin intermediul American Express
 • Mașină Radiator Clima (Radiator Ac) plătite prin intermediul PayPal
 • Auto Radiator Clima (Radiator Ac) plătite prin intermediul Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Radiator Clima (Radiator Ac) defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Radiator Clima (Radiator Ac)

Șoferul și pasagerii unui automobil se pot simți confortabil doar în cazul în care înăuntrul salonului este menținut un microclimat optim. Vorbim despre posibilitatea de a majora sau micșora nivelul de temperatură, umiditate, circulație, filtrare și îndepărtare a mirosurilor neplăcute. Asigurarea prezenței de aer condiționat în salonul automobilului este sarcina prioritară a aparatului de aer condiționat.

Condensatorul este componenta fundamentală a aparatului de aer condiţionat și este realizat în aluminiu. În interiorul său are loc condensarea agentului frigorific astfel încât căldura să fie transmisă spre exterior. Condensatorul este de obicei instalat în partea din față a radiatorului sistemului de răcire. Motivul: funcționarea condensatorului este condiționată de necesitatea de a se găsi mereu în imediata apropiere a fluxului de aer. În același timp, în preajma lui se instalează câteva ventilatoare suplimentare. Acestea din urmă au sarcina de a participa la răcirea condensatorului în momentele când automobilul nu se află în mișcare. Principalele cauze ale defecțiunii condensatorului pot fi daunele mecanice și coroziunea electrochimică. În cele mai multe cazuri, dintre toate elementele sistemului de răcire, condensatorul este primul care se strică. Acest lucru este cauzat de poziția sa - singurul dispozitiv care îl protejează este grila radiatorului. Condensatorul este primul element al sistemului care se află în contact cu pulberea, particulele de sare și pietrele mici.

Din cauza construcției sale particulare, primele elemente care se strică sunt tuburile condensatorului. Condensatorul aparatului de aer condiționat ar trebui să fie înlocuit atunci când etanșarea este pierdută din cauza coroziunii. Desigur, cineva ar putea să vă spună că poate să repare condensatorul, însă această soluție este extrem de ineficientă.

Prin urmare, în cazul în care condensatorul din mașina dvs. nu mai funcționează, este cu mult mai ușor și mai ieftin să achiziționați unul nou. Magazinul nostru online este cea mai bună soluție în cazul în care sunteți în căutarea unui condensator. Aici nu există rânduri, iar piesele necesare pot fi comandate în orice moment și la un preț rezonabil. În afară de condensator, catalogul nostru cuprinde multe alte piese de schimb de cea mai înaltă calitate, printre care: set de silfoane, garnitură pentru capacul supapei, articulație sferică, resort pneumatic, cablu pentru acționarea frânei de parcare, etc.

Coş
#
Coșul dvs. este gol