Automobil Regulator Presiune Combustibil în calitate top la preț redus
Regulator Presiune Combustibil - Producători cunoscuți
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Regulator Presiune Combustibil de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 540 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Regulator Presiune Combustibil auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Regulator Presiune Combustibil
 • Auto Regulator Presiune Combustibil plătite prin intermediul Master Card
 • Vehiculul Regulator Presiune Combustibil plătite prin intermediul Visa Card
 • Automobil Regulator Presiune Combustibil plătite prin intermediul American Express
 • Mașină Regulator Presiune Combustibil plătite prin intermediul PayPal
 • Auto Regulator Presiune Combustibil plătite prin intermediul Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Regulator Presiune Combustibil defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Regulator Presiune Combustibil

Regulatorul de presiune a combustibilului reprezintă o supapă cu membrană, care menține în sistemul de combustibil presiunea optimă, necesară pentru funcționarea normală a duzelor. La puține rpm, supapa se deschide, iar combustibilul în exces curge înapoi în rezervor; când numărul de rpm crește, supapa se închide.

4 instrucțiuni de utilizare a regulatorului de presiune a combustibilului

 1. Producătorii nu oferă o durată specifică de viață pentru această componentă. De aceea, în cazul în care observați semne de defect, realizați diagnosticarea piesei.
 2. Folosiți doar combustibil de înaltă calitate. În plus, tipul combustibilului trebuie să se potrivească cerințelor tehnice ale mașinii dumneavoastră. Nu folosiți combustibil cu aditivi de slabă calitate.
 3. Înlocuiți în mod regulat filtrul de combustibil; acest lucru vă va ajuta să prelungiți durata de viață a regulatorului de presiune a combustibilului.
 4. La inspecția de rutină, verificați presiunea combustibilului în sistem, cu ajutorul unui manometru - acest lucru vă va ajuta să detectați la timp defectele componentei și să evitați consecințele serioase.

Defecte ale regulatorului presiunii combustibilului, cauze și semne

 1. Ruperea membranei. Asemenea defect poate fi cauzat de uzarea componentei, sarcinile excesive exercitate asupra ei sau calitatea slabă a materialului de producție. În cazul ruperii membranei, sunt posibile diverse nereguli în funcționarea motorului: de la funcționarea instabilă a acestuia până la oprirea completă.
 2. Blocarea. Se caracterizează printr-o presiune excesivă sau insuficientă a combustibilului din sistem. Poate fi determinată de neexploatarea îndelungată a autovehiculului.
 3. Slăbirea arcului. De obicei apare ca rezultat a îmbătrânirii naturale a acestuia. Acest defect se manifestă prin scăderea presiunii uleiului, în timp ce motorul funcționează instabil, iar la mersul în gol poate chiar să se oprească.

Puteți cumpăra regulator al presiunii combustibilului din magazinul online Autopieseonline24.ro. Dacă nu sunteți sigur ce să alegeți sau aveți întrebări, specialiștii serviciului nostru de asistență vă vor ajuta mereu să alegeți piesa de schimb necesară.

Coş
#
Coșul dvs. este gol