loader
Vă rugăm să aşteptaţidotted

SKF Rulment roata internet magazin

Rulment roata față stânga dreapta de la SKF - piese auto originaleSKF Rulment roata spate stânga dreapta în calitate top la preț redus
 • Cele mai atractive preţuri
  Autopieseonline24.ro vă oferă piese auto de cea mai înaltă calitate la preţuri foarte atractive.
 • Posibilitatea de a economisi pe seama costurilor de livrare
  Livrarea gratuită pe teritoriul României se aplică comenzilor ce depășesc 570 RON,cu excepția articolelor voluminoase, anvelopelor și pieselor cu depozit.
 • Selecţie imensă
  În acest moment, oferim clienţilor noştri mai mult de 1 000 000 de piese de schimb.
 • Livrare rapidă

  Metoda de livrare

  Veţi primi piesa auto comandată doar în câteva zile după plasarea comenzii

 • COMODO - a plati siguranță pentru test SKF Rulment roata față stânga dreapta
 • Achiziţionarea SKF Set rulment roata spate stânga dreapta prin intermediul PayPal
 • Catalog SKF Rulment roata spate și față prin intermediul cărţii de credit VISA
 • Achiziţionarea SKF Rulment roata față stânga dreapta prin intermediul cărţii de credit Master Card
 • Piese auto - achiziţionarea prin intermediul Discover
 • Catalog SKF Set rulment roata prin intermediul american express
 • Transfer Bancar
Recenzii SKF Set rulment roata
SKF: Notele producătorului
7.77/10

(Recenzii-4181)

7.77 /10

Recenzii - 4181

10 (1267)
9 (1162)
8 (1211)
7 (323)
6 (60)
5 (33)
4 (5)
3 (5)
2 (6)
1 (4)
Estimarea parametrilor +13988 Avantaje Dezavantaje 1270-
Costul produsului +3706 220-
Calitatea produsului +3263 242-
Calitatea ambalajului +1981 214-
Producător +2266 323-
Garanție +2772 271-
Opinia dvs. este importantă pentru noi
10/10
Costul produsului
Calitatea produsului
Calitatea ambalajului
Producător
Garanție
Introduceți numele dvs
Vă rugăm să introduceți adresa dvs. de e-mail, care nu va fi afișată pe site.
Pentru a continua trebuie să acceptați Politica noastră de Confidențialitate.

*Câmpurile obligatorii

Aflați mai multe lucruri despre kitul pentru rulmenții butucului roții marca SKF

Kiturile pentru rulmenții butucului roții marca SKF se produc de către compania care poarta același nume din Suedia și care este cea mai mare companie producătoare din lume de rulmenți și elemenți de etanșare. Această companie a fost înființată în Gotenburg în anul 1907 atunci când inginerul Sven Wingqvist a realizat primul rulment cu bile pe două rânduricu auto-aliniere în care inelul exterior a fost sferic. În prezent, în conformitate cu compania producătoare, mai bine de 80 milioane de mașini europene sunt dotate cu rulmenții acestui brand. Produsele companiei aparțin de segmentul de prețuri premium.

Tipuri

Kiturile pentru rulmenții butucului roții marca SKF pe care le puteți achiziționa în magazinul nostru online la un preț accesibil, în afară de rulmenți vor conține dispozitive de etanșare, știfturi, apoi inelele de reținere și piulițe, precum și inelele de impuls pentru sisteme ABS.

Rulmenții din kitul SKF pentru butucul roții pot fi de următoarele tipuri:

 • Rulment conic cu un singur rând de role conice. Ele preiau sarcina axei laterale și pot funcționa la viteze medii și viteze mari. Astfel de produse nu au deloc tendința de alunecare sau dezaliniere. Se găsesc adesea instalate pe Volkswagen 1200–1600, Caddy, Golf, Passat și Polo.
 • Cu rând dublu de role conice. Acestea au aceleași avantaje pe care le au ca și cele cu un singur rând dar sunt potrivite sarcinilor pentru ambele părți axiale. Se folosesc pe  Peugeot 106, 205, 206, 306, 309 și pe alte mașini.
 • Bile radiale și cu un singur rând. Acestea sunt ieftine, dar sunt inferioare altor tipuri ca și durabilitate și fiabilitate. Se instalează pe Volkswagen Transporter, Caravelle și California.
 • Bile radiale cu rând dublu. Ele au capacitate îmbunătăţită de sarcini portante dar sunt mai sensibile la dezaliniere. Un exemplu de utilizare a acestor tipuri de piese este Ford Transit.
 • Bile de contact de formă unghiulară cu un singur rând. Acestea se folosesc de obicei în modele gemene. Au o mare performanță în susținerea sarcinilor combinate. Susțin utilizarea la viteze mari. Astfel de produse se potrivesc pentru Rover Metro, 111 și 114.
 • Bile de contact de unghiulare cu rând dublu. Acestea sunt fabricate pentru sarcini semnificative radiale și axiale. Se pot folosi în ansamblele de butuc ale mașinilor de diverse tipuri, cum ar fi Opel Ascona, Astra, Kadett, Vectra, Nissan Primera și Ford Mondeo.

5 lucruri despre kitul pentru rulmenții butucului roții marca SKF

 1. Conține toate piesele necesare pentru înlocuirea sistemului. Permite economisirea la livrare și mentenanță, îndeplinește rapid înlocuirea și extinde durata de viață a sistemului.
 2. Toate piesele au o durată mare de viață și pot funcționa fără erori între 130 000 – 190 000 kilometri de rulare.
 3. Gresarea de foarte bună calitate nu îngheață la temperaturi joase și nu se scurge la temperaturo înalte. Nivelul operaționale este între −30 și +140 °С și chiar și mai mult, până la +220 °С în condiții de încălzire pe termen scurt.
 4. Rulmenții susțin o întărire ce garantează operabilitatea și fiabilitatea lor.
 5. Marginea axială pentru evacuarea murdăriei prevăzută cu un arc garantează curățarea sistemului și îl protejează de uzura abrazivă.

Autopieseonline24.ro — asistentul dvs online în lumea pieselor auto de schimb

Veți găsi o gamă mare de kituri pentru rulmenții butucului roții marca SKF în catalogul nostru. Contactați specialiștii noștri pentru a vi se explica conținutul kitului. Puteți face acest lucru prin telefon, email sau prin chatul nostru online.

Coş
#
Coșul dvs. este gol