catalog_tyre_img_alt
Vă rugăm să aşteptaţidotted

SET GARNITURI CUTIE VITEZE

Automobil Simering cutie de viteze în calitate top la preț redus
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Simering cutie de viteze de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 570 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Modalități de livrare

  Veți primi piesele Set garnituri cutie viteze auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Set garnituri cutie viteze
 • Mașină Set garnituri cutie viteze plătite prin intermediul PayPal
 • Vehiculul Simering cutie de viteze schimbare plătite prin intermediul Visa Card
 • Auto Set garnituri cutie viteze plătite prin intermediul Master Card
 • Piese auto - achiziţionarea prin intermediul Discover
 • Automobil Set garnituri cutie viteze plătite prin intermediul American Express
 • Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Set garnituri cutie viteze defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Set garnituri cutie viteze

Garniturile cutiei de viteze asigură etanșeietatea sigură a conexiunilor din acest sistem. Aceste piese previn ca lichidul de transmisie să se scurgă și, de asemenea, ca praful și umezeala să pătrundă în interior.

5 sfaturi despre cum să le folosim și cum să le înlocuim

 1. Înlocuiți piesa atunci când se defectează și de fiecare dată când reparați sistemul. Companiile producătoare nu specifică durata de viață pentru aceste piese componente.
 2. În cazul în care observați urme de lichid pe carosabilul de sub mașină, examinați îmbinările unde sunt montate garniturile cutiei de viteze și eliminați imediat scurgerea. Scurgerile pot crește consumul de ulei cât și uzura prematură a pieselor cutiei de viteze.
 3. Încredințați efectuarea înlocuirii uleiului lucrătorilor dintr-un atelier auto de reparații. Procedura necesită îndemânări speciale dar și unelte speciale.
 4. Luați în calcul faptul că îmbinările cu filet trebuiesc strânse cu o cheie de cuplu. Acest lucru reduce deteriorarea garniturilor în timpul instalării.
 5. Înainte de a face reparații majore la acest sistem, achiziționați un kit de garnituri pentru cutia de viteze. Astfel, nu va mai trebui să căutați fiecare piesă separat.

Defecțiunile garniturilor cutiei de viteze, cauze și simptome

 • Fisuri și găuri. Deteriorările mecanice apar atunci când montarea s-a făcut cu defecte, când s-au folosit substanțe chimice nepotrivite sau de proastă calitate, la fel și piese defecte la cutia de viteze sau din cauza unor defecțiuni la motor. Urmele de ulei se vor putea vedea sub vehicul. Un zgomot de vuiet ce se aude de la sistem poate fi un alt semn de garnituri deteriorate în cazul transmisiei manuale.
 • Garnituri foarte uscate și pierderea elasticității lor. Acestea sunt rezultatul schimbărilor subite de temperatură. Ele duc la pierderea strânsurii și la scurgerea de ulei. Urmele lor se pot vedea în timpul întreținerii vehiculului.

Autopieseonline24.ro este locul ideal pentru achiziția de piese de schimb

Vă place să faceți achiziții convenabile? În magazinul nostru online, puteți achiziționa toate piesele de schimb de care aveți nevoie fără nici o bătaie de cap în doar câteva minute. Website-ul nostru ușor de parcurs și aplicația noastră mobilă sunt la dispoziția dvs. Noi procesăm cu promptitudine comenzile online și facem în așa fel încât livrarea să se facă în cel mai scurt timp. În plus, produsele care sunt prezentate în catalogul nostru sunt disponibile la niște prețuri accesibile. Datorită promoțiilor noastre frecvente, veți putea achiziționa tot ceea ce aveți nevoie chiar la prețuri mai ieftine. Deveniți chiar astăzi clientul Autopieseonline24.ro - la noi vă așteaptă cumpărături profitabile.

Selector Simering cutie de viteze pentru

Coş
#
Coșul dvs. este gol