catalog_tyre_img_alt
Vă rugăm să aşteptaţidotted

SENZOR VITEZA

Automobil Senzor kilometraj în calitate top la preț redus
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Senzor kilometraj de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 570 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Modalități de livrare

  Veți primi piesele Senzor viteza auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Senzor viteza
 • Mașină Senzor viteza plătite prin intermediul PayPal
 • Vehiculul Senzor kilometraj schimbare plătite prin intermediul Visa Card
 • Auto Senzor viteza plătite prin intermediul Master Card
 • Piese auto - achiziţionarea prin intermediul Discover
 • Automobil Senzor viteza plătite prin intermediul American Express
 • Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Senzor viteza defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Senzor viteza

Mașinile moderne sunt dotate cu doi senzori de viteză pentru transmisie. Primul monitorizează viteza de intrare în arbore iar cel de al doilea - viteza de ieșire. Informațiile sunt transmise către sistemul electronic de control unde este procesat pentru a calcula sarcina curentă a motorului și pentru a alege cea mai potrivită viteză.

5 sfaturi despre cum să îi folosiți și cum să îi înlocuiți

 1. Înlocuiți piesele atunci când acestea de defectează. Durata lor de viață nu este specificată.
 2. Încercați să înlocuiți piesele defecte cât se poate de repede. Faptul este că, în aceste condiții, unitatea de control începe să opereze în modulul de urgență și, ca urmare, unele dintre viteze sunt imposibil de accesat.
 3. Pentru întreținerea și reparația lor trebuie să apelați la un service auto. În cazul în care aveți îndemânările necesare, puteți face singuri înlocuirea pieselor cu luarea tuturor precauțiilor de siguranță. Luați în considerare faptul că, în unele cazuri, va fi necesară scoaterea bateriei și a carcasei filtrului de aer.
 4. Primul simptom de defecțiune al senzorului de viteză transmisie este acela că martorii de avertizare HOLD sau A/T clipesc pe bord. În cazul în care se întâmplă acest lucru, trebuie imediat să mergeți la un atelier de reparații pentru verificare.
 5. În cazul în care terminalele piesei sunt ușor oxidate, încercați să le curățați. În unele cazuri, acest lucru va ajuta extinderea duratei lor de viață.

Defecțiuni ale senzorilor de viteză transmisie, cauze și simptome

 • Pierderea etanșeității carcasei. Acesta este rezultatul deteriorării cauzate de schimbări ale temperaturii sau în urma unei lovituri. Simptomele defecțiunii includ performanța la accelerare avariată, funcționarea defectuoasă a cutiei de viteze. În plus, modulul de urgență se activează adesea nepermițând schimbarea vitezelor.
 • Oxidarea semnificativă a contactelor. Acest lucru se poate întâmpla ca urmare a utilizării îndelungate și lipsa efectuării la timp a reviziilor. Acest defect rezultă în funcționarea instabilă a cutiei de viteze. În plus, funcționarea defectuoasă se poate detecta folosind diagnoza computerizată.

Autopieseonline24.ro este locul ideal pentru achiziția de piese de schimb

Pentru a achiziționa senzori de viteză transmisie sau alte piese ieftin și fără nici o bătaie de cap, trebuie să vă înregistrați în magazinul nostru online. Noi vă oferim o gamă foarte mare de piese auto de foarte bună calitate la prețuri accesibile și organizăm promoții cu regularitate. Echipa noastră de suport competent vă stă la dispoziție: specialiștii noștri vă vor răspunde cu promptitudine la orice întrebare referitoare la produse. Începeți chiar astăzi shopping-ul online confortabil!

Selector Senzor kilometraj pentru

Coş
#
Coșul dvs. este gol