loader
Vă rugăm să aşteptaţidotted

SENZOR DE TEMPERATURA EXTERIOARA

Automobil Senzor de temperatura exterioara în calitate top la preț redus
Senzor de temperatura exterioara - Producători cunoscuți
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Senzor de temperatura exterioara de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 560 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Senzor de temperatura exterioara auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Senzor de temperatura exterioara
 • Mașină Senzor de temperatura exterioara plătite prin intermediul PayPal
 • Vehiculul Senzor de temperatura exterioara schimbare plătite prin intermediul Visa Card
 • Auto Senzor de temperatura exterioara plătite prin intermediul Master Card
 • Piese auto - achiziţionarea prin intermediul Discover
 • Automobil Senzor de temperatura exterioara plătite prin intermediul American Express
 • Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Senzor de temperatura exterioara defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Senzor de temperatura exterioara

Senzorii de temperatură ambientală sunt cei care înregistrează valorile de temperatură externă și transmit aceste date către unitatea de control electronic care, pe baza acestor înregistrări, reglează aerul condiționat și sistemele de încălzire dacă este necesar.

5 sfaturi despre menținerea și înlocuirea senzorilor de temperatură ambientală.

 1. Senzorul de temperatură ambientală nu are o anumită durată de viață, prin urmare, trebuie înlocuit doar atunci când nu mai funcționează.
 2. Informațiile eronate de pe ecran nu sunt întotdeauna rezultatul senzorilor de temperatură ambientală defecți. Înregistrările pot fi mai mari în cazul în care dispozitivul este expus direct la soare. Acest lucru se întâmplă atunci când vehiculul a fost blocat în trafic. În timpul iernii, înregistrările dispozitivului pot fi mai mici dacă zăpada se întâmplă să ajungă la senzor.
 3. Aflați unde este locat senzorul prin verificarea în manualul tehnic al mașinii, înainte de a testa sau de a înlocui piesa. Dispozitivul poate să fie plasat în interiorul oglinzii aripii sau în bara de protecție.
 4. În funcție de locația senzorului, accesul la acesta poate fi restricționat. S-ar putea să fie necesar să demontați pragul portierei sau grilajul barei de protecție de pe față.
 5. Înainte de a îndepărta piesa, decuplați terminalul negativ de la baterie.

Probleme obișnuite la senzorii de temperatură ambientală - cauze și simptome

 • Deteriorări mecanice la locul unde de montează senzorul. Acest lucru se poate întâmpla atunci când mașina stă mult timp în ploaie sau în vânturi puternice. Dispozitivul se poate detașa și cauza erori în funcționarea aerului condiționat sau al sistemelor de încălzire. Un indice a acestei probleme este acela că nu se mai afișează înregistrări deloc.
 • Oxidarea contactelor. Acest lucru poate fi rezultatul expunerii constante la umezeala care este favorizată de poziția prea aproape de sol a senzorului. Un simptom al acestei probleme este înregistrarea eronată, de exemplu, o temperatură mai mică decât cea reală. În unele dintre cazuri, senzorul nu mai transmite deloc informații.
 • Scurgeri prin carcasa. Cauza poate fi lovirea senzorului, lucru care apare atunci când vehiculul este condus off-road, de exemplu. În caz de astfel de defecțiune, înregistrările de pe ecranul de bord sunt incorecte.

Autopieseonline24.ro este locul ideal pentru achiziția de piese de schimb

Puteți achiziționa senzori de temperatură ambientală sau alte produse aici, unde sunt prețuri foarte bune. Noi vă oferim prețuri mici, organizăm promoții cu regularitate și oferim posibilitatea de livrare gratuită. Datorită gamei mari de produse din magazinul online al Autopieseonline24.ro, găsirea pieselor care să aibă toate cerințele tehnice ale mașinii dvs nu va mai fi o problemă. În cazul în care este necesar, echipa noastră de servicii pentru clienți vă va asista în luarea de decizii și plasarea unei comenzi online.

Selector Senzor de temperatura exterioara pentru

Coş
#
Coșul dvs. este gol