catalog_tyre_img_alt
Vă rugăm să aşteptaţidotted

RULMENT PRIZA DIRECTA AMBREIAJ

Automobil Rulment priza directa ambreiaj în calitate top la preț redus
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Rulment priza directa ambreiaj de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 570 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Modalități de livrare

  Veți primi piesele Rulment priza directa ambreiaj auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Rulment priza directa ambreiaj
 • Mașină Rulment priza directa ambreiaj plătite prin intermediul PayPal
 • Vehiculul Rulment priza directa ambreiaj schimbare plătite prin intermediul Visa Card
 • Auto Rulment priza directa ambreiaj plătite prin intermediul Master Card
 • Piese auto - achiziţionarea prin intermediul Discover
 • Automobil Rulment priza directa ambreiaj plătite prin intermediul American Express
 • Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Rulment priza directa ambreiaj defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Rulment priza directa ambreiaj

Rulmentul pilotului ambreiaj asigură și ghidează axul de intrare al cutiei de viteze. Această piesă este cea care asigură diferențele viteze de rotație dintre arborele cotit și axul interior al cutiei de viteze atunci când se apasă ambreiajul, reducând astfel vibrațiile.rulmentul pilotului de ambreiaj asigură și orientează arborele de intrare al cutiei de viteze

5 sfaturi despre cum să îl folosim și cum să îl înlocuim

 1. Piesele noi trebuie să se potrivească atunci când ambreiajul este înlocuit per ansamblu. Durata de viață a acestui rulment nu are anumite limite de timp de funcționare.
 2. Încercați să evitați comportamentul agresiv de conducere, în particular să schimbați brusc vitezele. Acest lucru creează sarcini mari asupra acestei piese auto și scurtează durata sa de viață.
 3. Se recomandă să apelați la un atelier auto pentru a se instala această piesă. Procedura are unele particularități, în funcție de modelul mașinii.
 4. Nu trebuie să încercați să examinați sau să îndepărtați rulmentul pilotului ambreiaj de unul singur dacă nu aveți cunoștințele necesare sau uneltele potrivite. Pentru a ajunge la această piesă, trebuie demontată cutia de viteze.
 5. Vă rugăm să rețineți că această piesă trebuie să fie lubrifiată cu generozitate înainte de instalare. O lubrifiere insuficientă poate cauza sunete anormale în sistem.

Defecțiunile rulmentul pilotului ambreiaj, cauze și simptome

 • Deteriorarea. În ciuda faptului că piesa este concepută pentru a funcționa la temperaturi mari și la o frecare constantă, de-a lungul timpului, unele dintre elementele ei se deteriorează. Atunci va apare jocul liber în sistem. Defecțiunile minore sunt însoțite de un zgomot în timpul rulării motorului pe loc. Dacă se aud bătăi grave în sistem, acest lucru înseamnă o avertizare că există defecțiuni grave. În unele cazuri, din cauza funcționării proaste, este imposibil de acționat ambreiajul.
 • Fisuri și zgârieturi. Ele sunt cauzate de sarcini mecanice extrem de mari. Piesele auto de schimb care au aceste defecte se pot bloca și încep să producă zgomote ciudate.

Autopieseonline24.ro - un loc ideal pentru a achiziționa piese de schimb

În catalogul nostru veți putea găsi tot ce vă trebuie pentru mentenanța vehiculului dvs în doar câteva minute. Pe Autopieseonline24.ro, vă așteaptă prețuri mici, ocazii de a lua parte la promoții, livrare rapidă și 24/7 suport profesional. Plasați chiar acum o comandă online pentru a achiziționa un rulment pilot ambreiaj sau alte piese de schimb în condițiile cele mai favorabile.

Selector Rulment priza directa ambreiaj pentru

Coş
#
Coșul dvs. este gol