loader
Vă rugăm să aşteptaţidotted

REGLAJ SCAUN

Automobil Reglaj scaun în calitate top la preț redus
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Reglaj scaun de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 560 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Reglaj scaun auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Reglaj scaun
 • Auto Reglaj scaun plătite prin intermediul Master Card
 • Vehiculul Reglaj scaun plătite prin intermediul Visa Card
 • Automobil Reglaj scaun plătite prin intermediul American Express
 • Mașină Reglaj scaun plătite prin intermediul PayPal
 • Auto Reglaj scaun plătite prin intermediul Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Reglaj scaun defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Reglaj scaun

Reglajul scaunelor permite șoferului și pasagerilor mașinii să se așeze confortabil în funcție de înălțimea lor sau în funcție de alte trăsături fizice. Un loc corect ajustat pentru șofer previne oboseala acestuia și îi îmbunătățește vizibilitatea drumului, lucru care are un efect pozitiv în ceea ce privește siguranța.

6 sfaturi despre cum să folosim și înlocuim piesele

 1. Înlocuiți piesele mecanismului de reglare atunci când ele se defectează. Ele nu au o anumită durată de viață.
 2. Rețineți că montarea noilor piese care sunt responsabile pentru ajustarea locurilor necesită demontarea scaunelor, de regulă. Apelați la un atelier auto pentru reparații.
 3. Reglați scaunul șoferului astfel încât spătarul să se poziționeze la un unghi de 95–110°. Atunci când apăsați pedalele, genunchii trebuie să se îndoaie la un unghi de circa 120°.
 4. Vă rugăm să rețineți că distanța optimă de la capul pasagerilor și până în tavan trebuie să fie de cel puțin 50 mm.
 5. În cazul în care auziți scârțâieli, verificați sistemul de reglare pentru a depista defecte și pentru a lubrefia piesele mobile.
 6. Dacă vehiculu este dotat cu funcție de memorie a reglajului, folosiți-o pentru a comuta pe poziția de înainte de schimbare. Atunci când vehiculul se mișcă, sistemul, de regulă, se închide în mod automat.

Defecțiuni ale reglajelor scaunelor, cauze și simptome

 • Deteriorarea mecanică la mânere și butoane. Acest lucru se întâmplă atunci când asupra mecanismului se aplică o forță prea mare. De obicei, elementele fabricate din plastic se strică. Acest lucru va face imposibilă reglarea scaunelor.
 • Scaun blocat sau ieșit din șină. Acest lucru poate fi cauzat de defectarea sistemului sau de lucruri străine care au intrat în piesele mobile. În unele dintre cazuri, blocarea duce la deteriorarea pieselor. Cu un astfel de defect, mecanismul nu va mai putea răspunde la comenzile utilizatorului.
 • Scurtcircuitarea sistemului de control și a memoriei de ajustare. Acestea pot fi rezultatul schimbărilor de tensiune la rețeaua electrică a mașinii. În acest caz, sistemul nu mai funcționează.

Autopieseonline24.ro este locul ideal pentru achiziția de piese de schimb

Doriți să achiziționați piese pentru reglajul scaunelor și să faceți cele mai bune afaceri? Atunci vizitați magazinul nostru online. Noi vă oferim prețuri mici și organizăm adesea și promoții. Plasați comanda dvs online în doar câteva clicuri și achiziționați ieftin, tot ce aveți nevoie pentru reparațiile auto.

Coş
#
Coșul dvs. este gol