Automobil Pompa De Inalta Presiune în calitate top la preț redus
Pompa De Inalta Presiune - Producători cunoscuți
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Pompa De Inalta Presiune de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 540 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Pompa De Inalta Presiune auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Pompa De Inalta Presiune
 • Auto Pompa De Inalta Presiune plătite prin intermediul Master Card
 • Vehiculul Pompa De Inalta Presiune plătite prin intermediul Visa Card
 • Automobil Pompa De Inalta Presiune plătite prin intermediul American Express
 • Mașină Pompa De Inalta Presiune plătite prin intermediul PayPal
 • Auto Pompa De Inalta Presiune plătite prin intermediul Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Pompa De Inalta Presiune defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Pompa De Inalta Presiune

Pompa de combustibil de înaltă presiune este destinată injectării combustibilului în cilindrii motorului diesel, la un anume moment și cu o anumită presiune.

4 instrucțiuni de utilizare a pompei de injecție cu combustibil

 1. O dată pe an realizați diagnosticarea pompei de injecție cu combustibil, pe un banc special. Merită menționat faptul că pompa de injecție este o piesă foarte fiabilă, a cărei durată medie de viață este de peste 100,000 de kilometri parcurși.
 2. Folosiți doar combustibil de calitate. Prezența aditivilor abrazivi din combustibil reduc semnificativ durata de viață a componentei.
 3. Realizați ajustarea periodică a pompei de injecție cu combustibil, la un service auto.
 4. Curățați regulat duzele și alte elemente ale sistemului de combustibil. Aceste proceduri trebuie încredințate profesionaliștilor unui service auto.

Defecte ale pompei de injecție cu combustibil, cauze și semne

 1. Defectarea perechilor piston-cilindru. Cauzele pot fi diverse. Acțiunea umezelii asupra pompei duce la distrugerea filmului de ulei, ceea ce poate determina blocarea perechii piston-cilindru și la deformarea elementelor acesteia.  Deasemenea, componentele se pot rupe și din cauza prezenței prafului sau a altor particule străine în combustibil. Semnele pot fi următoarele: funcționarea instabilă a motorului, incapacitatea de a porni, incapacitatea motorului de a atinge puterea necesară, sunete neobișnuite în timpul funcționării acestuia.
 2. Blocarea supapei de injecție. Acest lucru se poate datora instalării de către neprofesioniști sau pătrunderii particulelor abrazive în interiorul acesteia. Blocarea poate fi cauzată și de înclinarea supapei sau corodarea elementelor acesteia. Defectarea supapei este indicată de consumul excesiv de combustibil, funcționarea instabilă a motorului, prezența fumului în gazele de eșapament. În plus, în timpul funcționării motorului se aud bătăi hidraulice și se simt vibrații puternice.
 3. Ruperea diblului manșonului canelat al unității de pompare. Apare din cauza strângerii insuficiente a piuliței arborelui cu came sau blocării perechii piston-cilindru. Cu acest defect, alimentarea cu combustibil este întreruptă, motorul nu pornește.
 4. Uzarea rulmenților arborelui cu came. Apare în cele mai multe cazuri datorită folosirii uleiului de motor contaminat. Din această cauză, alimentarea cu combustibil este întreruptă, puterea motorului scade, iar în gazul de eșapament apare fum.
 5. Înfundarea duzelor de injecție. Se manifestă prin înnegrirea gazelor de eșapament. Utilizarea combustibilului de slabă calitate este cea mai frecventă cauză pentru uzarea accelerată a duzelor.

Puteți cumpăra pompă de injecție cu combustibil din magazinul online Autopieseonline24.ro. Grație interfeței comode și a catalogului bine organizat, veți găsi rapid și ușor piesa de schimb necesară.

Coş
#
Coșul dvs. este gol