Piese auto PRESTO

Online catalog piese de schimb de la PRESTO

Presto – este un renumit brand comercial german care cuprinde o gamă largă de aerosoli tehnici, materiale lubrifiante și alte substanțe chimice pentru automobile. Face parte din compania Motip Dupli Group.

Istoricul companiei Presto

Istoricul mărcii Presto începe în 1998, când a fost înființat Motip Dupli Group ca rezultat al consolidării dintre trei companii. A inclus o companie elvețiană formată în 1946, Vogelsang AG, un producător olandez de substanțe chimice pentru automobile înființat în 1967, MoTip B.V., și o companie germană care exista pe piață din 1996, VoMo Corporation. Marca Presto a fost înființată oficial în 2004.

În prezent, concernul Motip Dupli Group deține 3 fabrici și 12 centre de distribuție. Produsele sale sunt foarte apreciate în 137 de țări din întreaga lume. Dacă vreți să vă convingeți de înalta lor calitate, vă recomandăm să cumpărați aerosoli Presto din magazinul nostru online.

Produse Presto

 1. Produse de curățare și protecție. Categoria cuprinde următorii itemi:
  • Produse anti-coroziune pentru mecanismele auto și contactele electrice. Substanțe speciale a căror compoziție include agenți ce încetinesc coroziunea și au un efect de rezistență la apă. Previn acumularea murdăriei pe suprafața contactelor electrice. În plus, compania produce protectori electrici – agenți de deshidratare care se remarcă prin eficiența lor ridicată la temperaturi extreme și la o umiditate a aerului de 100%.
  • Produse de protecție pentru cureaua de transmisie. Cresc elasticitatea materialului din care sunt realizate componentele și măresc durata de viață a curelelor de transmisie.
  • Produse de lustruit pe bază de ceară. Sunt adecvate atât pentru prelucrarea componentelor mecanice de sub capotă, cât și pentru piesele exterioare ale caroseriei. O peliculă subțire protejează eficient piesele metalice împotriva impactului umezelii și a sării de pe carosabil.
  • Substanțe de protecție pentru combaterea rozătoarelor. Substanța este întinsă pe suprafața pieselor auto de sub capotă și din locurile posibil afectate de rozătoare. Principalele avantaje ale acesteia sunt eficiența înaltă, proprietățile hidrofobe și rezistența la agenții chimici corozivi.
  • Spray-uri pentru detectarea pierderilor de freon. Vă permit să analizați integritatea elementelor sistemului de climatizare. Sunt ușor de utilizat și nu au componente foarte inflamabile. Creează, de asemenea, o protecție suplimentară împotriva coroziunii.
  • Produse de curățare a interiorului. îndepărtează în mod eficient murdăria de pe suprafețele din material textil și din piele. Au un miros discret și sunt hipoalergenice.
 2. Materiale lubrifiante pentru produsele din metal și din cauciuc-metal.
  • Vaselină. Este potrivită pentru ungerea îmbinărilor cu șurub, bornelor, încuietorilor și a altor suprafețe. Are puternice proprietăți anti-coroziune și nu provoacă iritații la contactul direct cu pielea.
  • Cupru. Este folosit pentru protecția componentelor motorului, bujiilor și sistemului de frânare împotriva impactului umidității, acizilor corozivi și a substanțelor alcaline. Este eficient chiar și la temperaturi extreme – de la -40 la +100 grade.
  • Teflon. Scade considerabil coeficientul de frecare al suprafețelor de contact și menține proprietățile de funcționare la temperaturi între -50 și +250 de grade.
  • Silicon. Protejează elementele de cauciuc împotriva impactului distrugător al agenților chimici și al temperaturii ridicate.
  • Ceramică. Rezistă la temperaturi de până la 1600 de grade și conține componente anti-aderență. Previne inflamarea și topirea elementelor din sistemele de antiblocare și de control al tracțiunii.
 3. Lichide de degresare. Sunt potrivite pentru curățarea de depozitele de carbon și murdărie a componentelor motorului, climatizării și sistemului de frânare. Nu produc nici un efect distructiv asupra elementelor de etanșare din cauciuc.
 4. Lacuri și vopsele. Catalogul Presto include o gamă largă de aerosoli și vopsele. Acestea nu oferă doar un aspect atractiv vehiculului, ci îl și protejează în mod fiabil de efectele mediului coroziv și ale deteriorării mecanice.
Găsiți cele mai recente oferte speciale de la producătorii:
Coş
#
Coșul dvs. este gol