catalog_tyre_img_alt
Vă rugăm să aşteptaţidotted

LESJÖFORS Piese auto

Online catalog Piese auto de la LESJÖFORS

Lesjöfors Automotive este cel mai mare producător de arcuri elicoidale pentru industria auto din lume. În prezent, aparține grupului suedez Beijer Alma, un mare investitor industrial.

Istoricul companiei Lesjöfors

Anul oficial al înființării societății este considerat 1675, când a fost deschisă o oțelărie aproape de Lesjöfors. În anul 1849, compania a început să fabrice sârme și tije metalice, iar primul arc elicoidal a fost fabricat prin 1852.

În prezent, Lesjöfors printre liderii în producția de arcuri pentru autoturisme și vehicule utilitare. Compania deţine zece fabrici, iar centrele sale de distribuție sunt amplasate în mai multe țări din Europa, America de Nord și Asia. Sediul central se află în oraşul Karlstad din Suedia. În depozitele companiei, stocul se menține întotdeauna la 850.000 elemente, prin urmare, se pot garanta prețuri accesibile și livrare rapidă.

Compania este un furnizor important pe piața pieselor de schimb. Dacă v-ați hotărât să cumpăraţi online piese auto Lesjöfors, atunci aţi făcut alegerea potrivită: produsele companiei suedeze aparţin segmentului de mijloc al pieţei, dar sunt de aceeași calitate ca și echipamentele originale.

Piese auto de la Lesjöfors

 1. Arcuri elicoidale. Utilizarea cablurilor paralele în producția arcurilor crește rezistența la uzură a componentelor, iar învelişul special cu fosfat de zinc și pulbere epoxi oferă protecție suplimentară împotriva coroziunii.
 2. Arcuri pe gaz. În catalogul Lesjöfors există peste 1500 de arcuri pe gaz. Pentru o instalare mai uşoară, ele sunt furnizate împreună cu accesoriile de fixare. Tija pistonului este acoperită cu crom ca să-l protejeze de coroziune.
 3. Arcuri sport. Sunt destinate procesului de tunare. Permit reducerea gărzii la sol până la 50 mm. Oferă o excelentă aderență la drum.
 4. Arcuri lamelare. Sunt făcute din oțel şi trec prin toate etapele de sablare abrazivă și de prelucrare la temperaturi înalte. O atenție deosebită este acordată orificiilor de montare. Lamelele sunt acoperite cu un compus special sau cu voprea ca să fie protejate de coroziune.
 5. Bride de arcuri. Principalele avantaje ale acestora sunt durabilitatea şi versatilitatea. Sunt potrivite pentru instalarea standard şi montarea arcurilor cu foi grele. Se livrează împreună cu bucşe.
Piese originale și pieselor auto de la LESJÖFORS de calitate înaltă & ieftin Cele mai vândute produse originale de la LESJÖFORS

LESJÖFORS | Arc

LESJÖFORS | Amortizor portbagaj

LESJÖFORS | Foi de arc

 • LESJÖFORS piese auto: Amortizor capota Amortizor capota
 • LESJÖFORS piese auto: Set arcuri Set arcuri
Căuta categoria
Rezultate pentru căutarea după categoria de produse
Nu am găsit niciun rezultat
Amortizare
 • Arc
 • Foi de arc
 • Set arcuri
Caroserie
 • Amortizor portbagaj
 • Amortizor capota
Recenzii LESJÖFORS
LESJÖFORS: Notele producătorului
7.71/10

(Recenzii-1319)

7.71 /10

Recenzii - 1319

10 (265)
9 (232)
8 (231)
7 (13)
6 (1)
5 (0)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Estimarea parametrilor +2500 Avantaje Dezavantaje 20-
Costul produsului +796 -
Calitatea produsului +693 -
Calitatea ambalajului +200 7-
Producător +315 7-
Garanție +496 6-
Opinia dvs. este importantă pentru noi
10/10
Costul produsului
Calitatea produsului
Calitatea ambalajului
Producător
Garanție
Introduceți numele dvs
Vă rugăm să introduceți adresa dvs. de e-mail, care nu va fi afișată pe site.
Pentru a continua trebuie să acceptați Politica noastră de Confidențialitate.

*Câmpurile obligatorii
Coş
#
Coșul dvs. este gol