loader
Vă rugăm să aşteptaţidotted

KNECHT Piese auto

Online catalog Piese auto de la KNECHT

Brandul comercial KNECHT aparţine în prezent companiei MAHLE Aftermarket, care deține branduri renumite precum: MAHLE Original, Metal Leve, Behr, Clevite Knecht. Sub numele de brand Knecht sunt fabricate diverse tipuri de filtre auto pentru maşinile principalilor producători de maşini. Acest brand aparține clasei superioare a pieselor de schimb.

Istoricul companiei KNECHT

Istoria brandului KNECHT a început în 1899, când producătorul german Adolf Knecht a pus bazele unei mici fabrici de fier și oțel în Bad Cannstatt, Germania. În 1929, fabrica a început producția de masă pentru filtre de combustibil, de ulei și de aer. Compania care fabrica filtrele a fost numită KNECHT Filterwerke.

Anul 1955 a fost decisiv pentru companie: inginerii KNECHT Filterwerke au fost primii din Europa care au utilizat hârtia ca element de filtrare. Chiar și în prezent, maşinile sunt echipate cu astfel de filtre. În 1972, KNECHT Filterwerke a fost achiziționată de compania MAHLE FILTERSYSTEME, care făcea parte din MAHLE Group, dar a continuat să fabrice filtre pentru diverse mărci de maşini.

În prezent, uzinele Knecht sunt amplasate în Germania, Austria, Spania, Franța, Marea Britanie, China, Filipine, Thailanda, Brazilia, SUA și în alte țări. Sediul central al companiei se află în Stuttgart, Germania. Produsele acestui brand sunt utilizate pe scară largă de producătorii auto ai unor mărci renumite precum Audi, Alfa Romeo, BMW, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Porsche şi Volkswagen.

Puteți să cumpăraţi oricând online piese auto KNECHT la un preț avantajos din magazinul Autopieseonline24.ro.

Piese auto de la KNECHT

  • Filtrele de ulei KNECHT nu conţin niciun fel de metal, ci folosesc materiale Micro-STAR®, adică fibre sintetice impregnate cu rășini de calitate superioară. Acestea asigură un nivel ridicat de filtrare a uleiului (99,9%) şi sunt rezistente la temperaturi extreme, la umiditate și la agenți chimici. Nu blochează fluxul de ulei, conformându-se astfel cu cele mai recente cerințe ecologice.
  • Filtrele de combustibil KNECHT, la fel ca și filtrele de ulei, sunt fabricate utilizând tehnologia Micro-STAR®. Acestea asigură un nivel ridicat de filtrare și pot să-și păstreze înalta performanță şi în caz de condiții extreme. Filtrele pentru motoarele diesel sunt echipate cu sistem de încălzire, care împiedică elementul de filtrare să se înfunde prea repede la temperaturi joase.
  • Filtre de aer KNECHT sunt uşoare și o structură fiabilă. Datorită elementelor de cărbune, ele asigură un nivel foarte ridicat de filtrare a fluxului de aer ce pătrunde în motor. Printre principalele avantaje oferite de filtrele de aer KNECHT se numără nivelul redus de zgomot în timpul funcţionării sistemului de admisie al motorului.
  • Filtrele de polen KNECHT se caracterizează prin siguranță și eficiență ridicate. Acestea sunt fabricate fără solvenți, iar pentru de a conecta elementele componentei se foloseşte legătura sigură cu ultrasunete. Strat de cărbune activat sporeşte eficiența sistemului și ajută la îndepărtarea mirosurilor neplăcute din habitaclu.

Compania fabrică şi uscătoare de aer pentru diverse sisteme auto, filtre pentru lichidul servodirecției, filtre pentru vehicule specializate, precum și filtre industriale.

Căuta categoria
Rezultate pentru căutarea după categoria de produse
Nu am găsit niciun rezultat
Recenzii KNECHT
KNECHT: Notele producătorului
7.82/10

(Recenzii-891)

7.82 /10

Recenzii - 891

10 (263)
9 (261)
8 (260)
7 (53)
6 (16)
5 (5)
4 (0)
3 (1)
2 (0)
1 (0)
Estimarea parametrilor +6502 Avantaje Dezavantaje 219-
Costul produsului +1884 28-
Calitatea produsului +1660 36-
Calitatea ambalajului +738 37-
Producător +926 72-
Garanție +1294 46-
Opinia dvs. este importantă pentru noi
10/10
Costul produsului
Calitatea produsului
Calitatea ambalajului
Producător
Garanție
Introduceți numele dvs
Vă rugăm să introduceți adresa dvs. de e-mail, care nu va fi afișată pe site.
Pentru a continua trebuie să acceptați Politica noastră de Confidențialitate.

*Câmpurile obligatorii
Coş
#
Coșul dvs. este gol