loader
Vă rugăm să aşteptaţidotted

HERTH+BUSS ELPARTS Piese auto , Scule

Online catalog Piese auto , Scule de la HERTH+BUSS ELPARTS

Herth+Buss Elparts este o marcă germană specializată în producția de echipamente auto electrice. Componentele Herth+Buss Elparts aparțin segmentului mediu al piaței pieselor de schimb.

Istoricul companiei Herth+Buss Elparts

Philipp Herth și Jakob Buss au înființat firma Herth+Buss în 1925 în Langen, Germania. Compania s-a specializat în producţia de piese auto de la bun început. Trei ani mai târziu, firma s-a mutat la Offenbach. Din 1967, sediul central al companiei este în Heusenstamm.

Astăzi Herth+Buss este o întreprindere uriaşă, cu venituri anuale peste 80 de miliarde de euro. Firma are reprezentanțe în Belgia, Italia, Franța, Marea Britanie și Rusia. În 2015, Herth+Buss a stabilit reprezentanțe ale companiei şi în SUA.

Brandul Herth+Buss Elparts a aparut recent, în 2005, când compania a luat decizia să demareze producția de echipamente auto electrice. În prezent, gama de produse a acestei linii de producţie are peste 7700 de componente. Herth+Buss este prezentă cu produsele sale pe piața pieselor de schimb.

Ca să cumpăraţi piese auto Herth+Buss Elparts, folosiţi serviciile magazinului nostru online.

Piese auto Herth+Buss Elparts

Componentele Herth+Buss Elparts pot fi împărțite în 3 mari categorii:

  • Echipamente electrice. Această categorie de produse include dispozitive de semnalizare, semnalizatoare, relee, comutatoare, senzori, transformatoare de tensiune, invertoare, demaroare, pompe de spălare a parbrizului, cabluri și bobine de aprindere. Pentru producția de componente din această categorie, compania face eforturi pentru calitate superioară și precizie.
  • Componente ale sistemului de iluminat. Această categorie de produse include lumini de zi, faruri, stopuri și becuri. Herth + Buss produce echipamente de iluminat pentru utilizare pe timp de zi și de noapte, precum și pentru utilizare în condiții meteorologice potrivinice.
  • Produse de instalat echipamente auto. Compania produce conectori, elemente de fixare, garnituri, elemente de etanşare pentru garnituri, şuruburi, furtunuri, conducte, cabluri și aparate de siguranță. Catalogul companiei din Gremania include toate componentele necesare pentru instalarea principalelor instrumente și dispozitive auto.

Piesele auto Herth+Buss Elparts se potrivesc cu toate modelele de vehicule. Producătorul garantează că în catalogul la zi sunt incluse componente chiar și pentru cele mai noi modele.

Căuta categoria
Rezultate pentru căutarea după categoria de produse
Nu am găsit niciun rezultat
Cutie de viteze
Recenzii HERTH+BUSS ELPARTS
HERTH+BUSS ELPARTS: Notele producătorului
7.6/10

(Recenzii-115)

7.6 /10

Recenzii - 115

10 (38)
9 (33)
8 (34)
7 (0)
6 (0)
5 (0)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Estimarea parametrilor +522 Avantaje Dezavantaje 8-
Costul produsului +157 -
Calitatea produsului +137 2-
Calitatea ambalajului +56 2-
Producător +68 2-
Garanție +104 2-
Opinia dvs. este importantă pentru noi
10/10
Costul produsului
Calitatea produsului
Calitatea ambalajului
Producător
Garanție
Introduceți numele dvs
Vă rugăm să introduceți adresa dvs. de e-mail, care nu va fi afișată pe site.
Pentru a continua trebuie să acceptați Politica noastră de Confidențialitate.

*Câmpurile obligatorii
Coş
#
Coșul dvs. este gol