loader
Vă rugăm să aşteptaţidotted

HEPU Piese auto , Cosmetica auto

Online catalog Piese auto , Cosmetica auto de la HEPU

HEPU este o companie germană specializată în producția de componente ale sistemului răcire. Produsele companiei sunt de calitate superioară și se potrivesc cu majoritatea maşinilor asiatice şi europene. Sub acest brand, se fabrică atât piese auto originale, cât şi non-originale.

Istoricul companiei HEPU

Compania HEPU Autoteile GmbH a fost înregistrată oficial în 1996, dar povestea sa a început mult mai devreme, pe la mijlocul anilor 1960, în Germania. Din momentul înființării şi până în prezent, compania s-a ocupat cu proiectarea, dezvoltarea și producția de pompe de apă pentru pentru autoturismele celor mai faimoase mărci auto din Europa. Sediul central este în Kalletal, Germania.

Cu peste 50 de ani de experiență, compania introduce permanent în producție tehnologii și materiale de ultimă oră, care oferă posibilitatea fabricării unor produse de calitate premium, dar care aparţin segmentului mediu de preţ al pieței. Pe lângă componentele destinate pieţei pieselor de schimb, compania furnizează echipamente pentru liniile de producție ale producătorilor de maşini precum Audi, BMW, Opel, Mercedes-Benz, Porsche, Renault, Saab, Volvo şi alţii. În magazinul nostru online, puteți oricând să cumpăraţi online piese auto HEPU, iar noi vă putem asigura de calitatea acestora prin cei doi ani de garanție.

Piese auto de la HEPU

  1. Pompe de apă. Procesul de producție este supus unui control sever, efectuat în fiecare etapă de specialiști, iar din acest motiv, componentele pompei corespund cu structura, forma și dimensiunile echipamentelor originale. Asigură un flux optim de lichid de răcire, atât în timpul mersului lin, cât și la viteze mari. Se caracterizează prin eficiență, fiind prietenoase cu mediul și rezistente la presiune mare. Fiabilitatea și performanța excelentă a pompelor HEPU sunt rezultatul calităţii superioare a componentelor. Roţile de transmisie sunt făcute din material metalo-ceramic și asigură durabilitate excelentă. La fabricarea axului, se foloseşte oțel călit. Rezistă foarte bine la sarcini axiale și radiale. Carcasa componentei este făcută din aluminiu turnat și se caracterizează prin durabilitate, rezistență la coroziune și nivel ridicat de protecție împotriva scurgerilor. Designul precis garantează o montare ușoară. Garniturile din carbură de siliciu împiedică aerul să trecă de conexiunil
  2. Seturi de reparații ale curelei de sincronizare. Acestea conțin roţi de transmisie, curele și elemente de montaj. Instalarea acestor seturi asigură funcționarea fiabilă a sistemului de răcire pentru o perioadă îndelungată de timp.
  3. Seturi de reparaţii ale pompei de apă. Permit recondiţionarea pompei de apă, fără costuri suplimentare.
  4. Lichide şi aditivi de răcire. Protejează toate componentele sistemului de răcire de coroziune, supraîncălzire și formare de zgură. Îmbunătățește eficiența conductivităţii căldurii.
Căuta categoria
Rezultate pentru căutarea după categoria de produse
Nu am găsit niciun rezultat
Recenzii HEPU
HEPU: Notele producătorului
7.46/10

(Recenzii-253)

7.46 /10

Recenzii - 253

10 (66)
9 (50)
8 (54)
7 (0)
6 (1)
5 (0)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Estimarea parametrilor +678 Avantaje Dezavantaje 1-
Costul produsului +215 -
Calitatea produsului +183 -
Calitatea ambalajului +61 -
Producător +87 1-
Garanție +132 -
Opinia dvs. este importantă pentru noi
10/10
Costul produsului
Calitatea produsului
Calitatea ambalajului
Producător
Garanție
Introduceți numele dvs
Vă rugăm să introduceți adresa dvs. de e-mail, care nu va fi afișată pe site.
Pentru a continua trebuie să acceptați Politica noastră de Confidențialitate.

*Câmpurile obligatorii
Coş
#
Coșul dvs. este gol