loader
Vă rugăm să aşteptaţidotted

DAYCO Piese auto

Online catalog Piese auto de la DAYCO

Compania DAYCO este unul dintre cei trei lideri mondiali în producția de curele de transmisie și de componente ale curelelor. Componentele DAYCO fac parte din segmentul mediu de pe piața pieselor de schimb. În prezent, compania face parte din Mark IV Group.

Istoricul companiei DAYCO

Istoria companiei DAYCO începe în 1905, când a fost înființată Dayton Rubber Company. La începuturi, compania a produs furtunuri de grădină şi garnituri de etanşare a capacelor. În 1908 au început să fabrice anvelope auto. În timpul celui de-al doilea război mondial, Dayton Rubber Company era cel mai mare furnizor de produse militare. Compania a primit numele oficial de DAYCO Corporation în 1960.

Sediul central al companiei este amplasat în prezent în Dayton, Ohio, SUA. Sediu central din Europa se află în Italia, la Chieti.

Activitatea cheie a companiei este producţia de curele montate în autoturisme în diverse scopuri. Mangerii companiei acordă multă atenție dezvoltării și implementării inovațiilor. De exemplu, inginerii companiei au reușit să creeze o curea de transmisie rezistentă la impactul devastator al uleiului şi rulează fără să alunece. Toate produsele fabricate sub brandul DAYCO trec toate testele impuse conform standardelor de calitate ecologice și internaționale.

În prezent, compania are peste 50 de reprezentanțe și sedii amplasate în 18 țări ale lumii. Numărul angajaților DAYCO depăşeşte 4500 de persoane.

Sub brandul DAYCO, se fabrică piese originale și non-originale. Compania este furnizor de echipamente originale (OEM) pentru peste 30 de producători de maşini renumiţi, printre care se numără Audi, BMW, Chrysler, Citroёn, Daimler, Ferrari, Ford, General Motors, Jaguar, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Suzuki, Toyota, Volvo, Volkswagen etc. Calitatea pieselor pentru piața pieselor de schimb nu diferă de calitatea componentelor originale, pentru că sunt fabricate folosind același echipament. Puteți cumpăra oricând piese auto DAYCO de la orice clasă din magazinul nostru online.

Calitatea produselor DAYCO este extrem de apreciată în întreaga lume. Numai în 2016 compania a primit numeroase premii, printre acestea fiind:

  1. Premiul pentru cea mai bună fabrică de la PSA Group. A primit acest premiu fabrica amplasată în Manoppello, Italia.
  2. Două Certificări „Furnizorul de Aur”, ca parte a procesului companiei Caterpillar de stabilire a excelenţei calităţii furnizorilor, care sunt acordate pentru cel mai înalt nivel al serviciilor. Au fost remarcate două fabrici – din orașul chinez Wujiang și din orașul spaniol Manresa.
  3. Premiul pentru Motorul Internațional al Anului. Motoarele realizate folosind componente DAYCO au primit acest premiu cinci ani la rând.

Piese auto DAYCO:

  1. Curele de transmisie. Fabricate din materiale moderne și durabile, ca să reziste la presiune de până la 2000 bari și temperatură de peste 120°C. Curelele din seria HT sunt învelite ăn politetrafluoretilenă, un material rezistent la uzură, cu caracteristici fizice și chimice rare. Ele oferă un nivel ridicat de protecție la impactele laterale. Curelele HT au o durată de viață mai lungă, de 3 ani. Sunt concepute pentru motoarele cu sisteme de injecție cu rampă comună – Common-Rail.
  2. Curele trapezoidale canelate. Curele elastice din seria Poli-V au auto-tensionarea ca trăsătură unică. Fiind fabricate din materiale polimerice, rezistă la temperatură de operare de 130°С.
  3. Curele trapezoidale. Fabricate din materiale rezistente la ozon, petrol și produse chimice. Au un coeficient de frecare ridicat.

În plus, DAYCO produce şi întinzătoare, rulii, scripeți, roţi libere ale alternatorului, amortizoare pentru absorbția vibrațiilor, unelte speciale, truse de instalare ce pot include rulmenţi, garnituri, role, pompe și alte piese de schimb.

Căuta categoria
Rezultate pentru căutarea după categoria de produse
Nu am găsit niciun rezultat
Recenzii DAYCO
DAYCO: Notele producătorului
7.9/10

(Recenzii-2218)

7.9 /10

Recenzii - 2218

10 (638)
9 (619)
8 (645)
7 (86)
6 (8)
5 (9)
4 (0)
3 (2)
2 (0)
1 (0)
Estimarea parametrilor +7078 Avantaje Dezavantaje 225-
Costul produsului +1978 27-
Calitatea produsului +1745 27-
Calitatea ambalajului +869 45-
Producător +1072 77-
Garanție +1414 49-
Opinia dvs. este importantă pentru noi
10/10
Costul produsului
Calitatea produsului
Calitatea ambalajului
Producător
Garanție
Introduceți numele dvs
Vă rugăm să introduceți adresa dvs. de e-mail, care nu va fi afișată pe site.
Pentru a continua trebuie să acceptați Politica noastră de Confidențialitate.

*Câmpurile obligatorii
Coş
#
Coșul dvs. este gol