loader
Vă rugăm să aşteptaţidotted

BEHR THERMOT-TRONIK Piese auto

Online catalog Piese auto de la BEHR THERMOT-TRONIK

Behr Thermot-tronik este printre cei mai importanţi producători din lume în domeniul pieselor de schimb pentru sisteme de aer condiționat și de răcire a motorului. În prezent, fiecare a patra mașină nouă din Europa este echipată cu sistem de răcire Behr Thermot-tronik. Puteți să cumpăra oricând piese auto Behr Thermot-tronik din magazinul nostru online Autopieseonline24.ro în condiții avantajoase.

Istoricul companiei Behr Thermot-tronik

Compania germană Behr Thermot-Tronik a fost înfiinţată în 1955 de Manfred Behr. Până în 1963, a produs cu succes piese auto originale pentru grupuri corporatiste producătoare de maşini precum Opel, Fiat, Mercedes-Benz și Ford. Din 1972 au început să-şi fabrice produsele la noua fabrică din Kornwestheim, care a rămas până în prezent fabrica cu cea mai mare capacitate de producție a companiei. În 1974, firma Behr Thermot-tronik a început producția de masă a întrerupătoarelor termice pentru Golf MK1, un model popular Volkswagen. Începând din 2013, marca comercială Behr Thermot-tronik aparține grupului german corporatist MAHLE, care este topul douăzeci al celor mai mari producători de componente auto din lume.

Specializarea companiei Behr Thermot-tronik este crearea şi producerea sistemelor de control al temperaturii și componentele acestora. Produsele Behr Thermot-tronik sunt create în propriile centre de cercetare, apoi dezvoltate și fabricate în cele 30 de fabrici ale companiei din 16 țări ale lumii.

Componentele Behr Thermot-tronik respectă cele mai înalte standarede ale producătorilor auto și ale șoferilor, oferind un ecelent raport calitate-preţ. Sub acest brand, sunt fabricate atât piese auto originale, cât şi non-originale.

Piese auto Behr Thermot-tronik

1. Sisteme de răcire a motorului. Componentele de răcire a motorului în timpul funcţionării. Remarcabile pentru fiabilitatea lor în toate condițiile meteorologice. Asigură o funcționarea fără defecțiuni a motorului în limitele cerințelor de temperatură specifice. Include următoarele componente:

 • termostate (integrale, inserate, controlate, cu supapă cu manșon);
 • întrerupătoare termice;
 • module de răcire;
 • radiatoare;
 • senzori de temperatură;
 • schimbătoare de căldură;
 • pompe de lichid de răcire etc.

2. Sisteme de aer condiţionat şi de ventilaţie. Behr Thermot-tronik produce componente pentru diverse vehicule – de la autoturisme până la camioane comerciale. Inginerii companiei lucrează la creșterea eficienței sistemelor de ventilație și de aer condiționat folosind schimbătoare de căldură și componente electronice inovatoare. Alt scop al producătorului este reducerea greutății componentelor. Sistemul de aer condiționat Behr Thermot-tronik vă oferă posibilitatea de a seta temperatura optimă în habitaclu, ceea ce face călătoria mai confortabilă pentru șoferi și pasageri. În plus, usucă aerul, prevenind aburirea geamurilor. Sistemele de aer condiționat și ventilație includ următoarele componente:

 • compresoare;
 • evaporatoare;
 • ventilatoare;
 • filtre;
 • furtunuri, elemente de comunicare și multe altele.
Căuta categoria
Rezultate pentru căutarea după categoria de produse
Nu am găsit niciun rezultat
Recenzii BEHR THERMOT-TRONIK
BEHR THERMOT-TRONIK: Notele producătorului
7.64/10

(Recenzii-500)

7.64 /10

Recenzii - 500

10 (148)
9 (159)
8 (137)
7 (10)
6 (0)
5 (3)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Estimarea parametrilor +1693 Avantaje Dezavantaje 41-
Costul produsului +490 3-
Calitatea produsului +426 8-
Calitatea ambalajului +200 7-
Producător +244 13-
Garanție +333 10-
Opinia dvs. este importantă pentru noi
10/10
Costul produsului
Calitatea produsului
Calitatea ambalajului
Producător
Garanție
Introduceți numele dvs
Vă rugăm să introduceți adresa dvs. de e-mail, care nu va fi afișată pe site.
Pentru a continua trebuie să acceptați Politica noastră de Confidențialitate.

*Câmpurile obligatorii
Coş
#
Coșul dvs. este gol