Piese auto ALANKO

Online catalog piese de schimb de la ALANKO

Alanko este un brand comercial german, sub care se comercializează componente noi și restaurate ale sistemelor auto de alimentare cu energie electrică.

Istoricul companiei Alanko

Compania a Alanko este un producător și distribuitor de piese auto renumit, cu peste 35 de ani de experiență. Sediul companiei este în Sinzig, Germania. Numărul de angajaţi ai companiei este de aproximativ 50 de persoane, iar produsele acesteia sunt prezente în peste 25 de țări ale lumii. Aproape 40% din totalul pieselor auto Alanko se distribuie în Europa de Vest, 20% – în America de Nord și 10% în Europa de Nord și de Est, precum și în Orientul Mijlociu.

Compania este specializată pe trei domenii principale:

 • propria producție de demaroare, alternatoare, compresoare și alte componente;
 • refabricarea echipamentului original;
 • distribuiţia de piese auto fabricate de alți producători, inclusiv echipamente originale Bosch, Valeo, Delco Remy, Marelli.

În catalogul Alanko sunt peste 10.000 de tipuri de alternatoare, demaroare, ansambluri de compresoare și turbocompresoare şi peste 30.000 de componente ale acestora. Puteți să cumpăraţi online piese auto Alanko de pe site-ul nostru.

Piese auto de Alanko

 1. Electrice. Categoria include demaroare, alternatoare, rectificatoare și regulatoare de tensiune, elemente ale curelei de transmisie, comutatoare magnetice, electromotoare, senzori și alte echipamente.
 2. Componente ale sistemului de aer condiționat. Categoria include condensatoare, compresoare, uscătoare de aer, filtre de polen, ventilatoare, schimbătoare de căldură și diverse alte componente.
 3. Componente ale motorului. Categoria include turbocompresoare, seturi de garnituri, cartușe CHRA, pompe de ulei și de combustibil, supape, filtre, bobine de aprindere, senzori lambda, cabluri de accelerație, galerii de evacuare și alte produse.
 4. Componente ale transmisiei. În catalogul companiei, găsiţi o gamă largă de arbori, articulații sferice și componente de ambreiaj.
 5. Componentele ale sistemului de frânare. Categoria include discuri şi plăcuțe de frână, cilindri, furtunuri, etriere și tobe, indicatori de uzură și alte piese.
 6. Elemente ale suspensiei și direcției. Categoria inculde rulmenţi ai butucului, braţe de control transversale, module ale butucului roţii, amortizoare și arcuri, articulații cu bile, bare stabilizatoare şi tije de direcţie.
 7. Componente ale sistemului de răcire. Există radiatoare, intercoolere, ventilatoare, termostate, pompe de apă etc.
 8. Sisteme de spălare a parbrizului și a farurilor. Compania Alanko furnizează duze, pompe, motoraşe de spălător de parbriz, elemente de etanşare, ridicătoare de fereastră, rezervoare de expansiune.
 9. Alte componente. Diverse elemente de montaj, arcuri, arcuri cu gaz și furtunuri se găsesc în această categorie.
Căuta categoria
Rezultate pentru căutarea după categoria de produse
Nu am găsit niciun rezultat
Găsiți cele mai recente oferte speciale de la producătorii:
Coş
#
Coșul dvs. este gol