loader
Vă rugăm să aşteptaţidotted

PEDALA ACCELERATIE

Automobil Pedala acceleratie în calitate top la preț redus
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Pedala acceleratie de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 560 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Pedala acceleratie auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Pedala acceleratie
 • Auto Pedala acceleratie plătite prin intermediul Master Card
 • Vehiculul Pedala acceleratie plătite prin intermediul Visa Card
 • Automobil Pedala acceleratie plătite prin intermediul American Express
 • Mașină Pedala acceleratie plătite prin intermediul PayPal
 • Auto Pedala acceleratie plătite prin intermediul Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Pedala acceleratie defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Pedala acceleratie

Pedala de accelerație este cea care controlează amestecul de aer și combustibil prin ajustarea poziției supapei de accelerație. Cu cât mai multă forță apasă șoferul de pedală, cu atât mai mult se deschide supapei de accelerație.

5 sfaturi despre întreținerea și înlocuirea pedalei de accelerație.

 1. Pedala de accelerație nu are o anumită durată de viață definită, prin urmare, trebuie doar să se înlocuiască atunci când este stricată.
 2. Evitați accelerarea prea bruscă. Condusul agresiv va afecta în mod negativ durata de viață a celor mai multe piese, inclusiv a vieții pedalei de accelerație.
 3. Vă sfătuim să apelați la specialiștii dintr-un atelier auto pentru a efectua o înlocuire a pedalei de accelerare întrucât acest proces presupune un anumit echipament profesional și este un proces laborios. Unul dintre motive ar fi acela că implică repararea unei piese electronice și solicită o examinare foarte atentă a senzorilor și a sistemului de control.
 4. Cauza defecțiunii pedalei de accelerare se poate datora murdăriei de pe căile de contact. Acest lucru se poate diagnostica și repara după ce sistemul a fost demontat.
 5. Trebuie reamintit că dispozitivul electronic, spre deosebire de cel mecanic, se caracterizează printr-o mică întârziere înainte ca motorul că răspundă comenzii.

Problemele obișnuite la pedalele de accelerare - cauze și simptome

 • Firele rupte sau arse din cauza ne-funcționării electronice. Acest lucru, în mod normal, este rezultatul rețelei de bord care s-a scurtcircuitat. Dacă acesta este motivul, atunci pe bord se va aprinde martorul respectiv. Această nefuncționare poate avea ca și rezultat faptul că motorul răspunde foarte greu atunci când poziția pedalei de accelerare se schimbă sau atunci când mașina se mișcă pe neprevăzute.
 • Cablul supapei de accelerație este rupt sau alte defecțiuni la partea mecanică. Un cablu rupt este, în general, cauzat de o instalare greșită. Dacă acesta este cazul, atunci pedala nu va mai funcționa. De asemenea, un cablu rupt se poate bloca ca rezultat al apei sau a murdăriei. Dacă acest lucru se va întâmpla, atunci va fi necesară o mult mai semnificativă forță atunci când veți apăsa pedala.
 • Bucșe din plastic uzate sau arcuri de recul deformate. Ambele defecțiuni se întâmplă ca urmare a uzurii naturale date de fricțiunea constantă. Aceste efecte sunt însoțite de obicei pe sunete de scârțâieli sau de blocarea pedalei.

Autopieseonline24.ro este locul ideal de unde se pot achiziționa piese de schimb auto

În magazinul nostru online veți găsi o gamă mare de piese auto de foarte bună calitate, de la cei mai de renume producători și la prețuri mici. Noi, în mod constant, practicăm oferte speciale la multe dintre produse. Plasați online o comandă și achiziționați o pedală de accelerație sau orice alt tip de piesă pentru reparațiile dvs auto, din magazinul nostru online sau de pe aplicația mobilă, fără costuri și fără bătaie de cap.

Coş
#
Coșul dvs. este gol