loader
Vă rugăm să aşteptaţidotted

STERGATOARE PARBRIZ PENTRU SKODA FABIA

ieftine SKODA FABIA Lamela stergator spate și față, față și spate online

Stergatoare parbriz pentru SKODA FABIA - Producători cunoscuți:

 • Cele mai atractive preţuri
  Autopieseonline24.ro garantează Lamela stergator pentru SKODA FABIA de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Posibilitatea de a economisi pe seama costurilor de livrare
  Livrarea gratuită pe teritoriul României se aplică comenzilor ce depășesc 560 RON,cu excepția articolelor voluminoase, anvelopelor și pieselor cu depozit.
 • Selecţie imensă
  În acest moment, oferim clienţilor noştri mai mult de 1 000 000 de piese de schimb.
 • Livrare rapidă

  Metoda de livrare

  Veți primi Stergatoare parbriz SKODA FABIA comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • Cele mai ieftine spate și față schimbare Lamela stergator Škoda FABIA second hand - a plăti cu protectie COMODO
 • Achiziţionarea spate și față Lamela stergator online cele mai ieftine pentru Skoda FABIA prin PayPal
 • față și spate Lamela stergator second hand pentru SKODA FABIA - achiziţionarea prin intermediul cărţii de credit VISA
 • Cel mai mare magazin online piese de schimb auto - Achiziţionarea față și spate Stergatoare parbriz pentru SKODA FABIA prin intermediul Master Card
 • Piese auto - achiziţionarea prin intermediul Discover
 • Catalog Stergatoare parbriz pentru Škoda FABIA - Cumpara piese pentru automobil ieftine prin intermediul American Express
 • Transfer Bancar
Stergatoare parbriz pentru SKODA FABIA: informații utile
Informații tehnice
 • Piese recomandate pentru înlocuirea simultană ca și parte a unui kit de întreținere
  • Lichid de parbriz
  • Brat stergator, parbriz
  • Filtru, aer habitaclu
  • Amortizor portbagaj
  • Bec, far faza lunga
  • Pompa de apa, spalare parbriz
  • Motor stergator
Preț recomandat pentru Stergatoare parbriz de SKODA FABIA
 • Preț minim 10,21 RON
 • Preț maxim 195,12 RON

Ce tipuri de lamele pentru ștergătoarele de parbriz sunt instalate la automobilele Škoda Fabia?

Puteți instala orice tip de lamele pentru ștergătoarele de parbriz pe care le puteți găsi pe piață, cu carcasă, fără carcasă sau hibride. Alegerea dumneavoastră depinde doar de preferințele proprii. Primul tip de lamele sunt ieftine și universale, dar destul de voluminoase. Concepția lor constructivă include multe elemente mobile, care pot îngheța sau începe să scârțâie. Al doilea tip este mai scump, dar asigură cea mai bună curățare și are cel mai mic coeficient de rezistență aerodinamică. Cu toate acestea, trebuie să alegeți lamelele ștergătoarelor specifice vehiculului, astfel încât curba lamelei să corespundă cu parbrizul. Cele hibride sunt cele mai scumpe și combină versatilitatea și deportanța excelentă a lamelelor cu carcasă și compactitatea, longevitatea și eficiența celor fără carcasă.

Indiferent de tipul de piese alese, elementele lor de fixare și dimensiunile lor trebuie să corespundă cu cele ale echipamentului original. În funcție de modelul automobilului dumneavoastră, este posibil să aveți nevoie de piese cu următoarele dimensiuni: 525, 530 sau 600 mm pentru partea șoferului, 475, 480, 525, 530 sau 400 pentru partea pasagerului și 330, 350 sau 400 pentru geamul din spate. Conectorii pot fi de tipul Hook, Push Button sau Narrow Push Button.

Componentele de la care producători sunt considerate de cea mai bună calitate?

Optați pentru produsele unor astfel de producători cunoscuți renumiți Bosch, Valeo, Champion, SWF, Kamoka, Mapco și Diederichs.

Cât de des ar trebui să înlocuiesc lamelele pentru ștergătoarele de parbriz de la Škoda Fabia?

Se recomandă înlocuirea componentelor o dată sau de două ori pe an. Însă, în unele cazuri, acestea se pot defecta mai devreme. Acest lucru poate fi cauzat, de exemplu, de insuficiența, lipsa sau calitatea proastă a lichidului de spălare, de deteriorarea suprafeței geamului, întreținerea necorespunzătoare a elementelor din cauciuc a lamelelor, funcționarea defectuoasă a spălătorului de parbriz, articulațiile blocate, tentativele de a porni lamelele înghețate pe geam sau utilizarea lor pentru a îndepărta gheața de pe parbriz.

De ce trebuie să înlocuiesc lamelele ștergătoarelor de parbriz la aceste automobile?

Elementul de cauciuc se uzează cu timpul, pe suprafața acestuia apar fisuri și crestături. Partea de cauciuc se poate desprinde de cea metalică. În cazul componentelor cu carcasă, se pot slăbi articulațiile. Toate acestea determină reducerea calității curățării. Din cauza contactului slab al lamelei cu parbrizul, pe parbriz rămân pete, murdărie, un strat de apă, care înrăutățesc semnificativ vizibilitatea. / Din cauza contactului slab al lamei cu parbrizul, acesta lasă frotiuri, murdărie și film de apă, ceea ce face vizibilitatea semnificativ mai slabă.

Cât durează înlocuirea lamelelor ștergătoarele de parbriz la Škoda Fabia?

Înlocuirea acestor piese este simplă. De obicei, durează mai puțin de 10 minute. Trebuie să ridicați brațul ștergătorului, să scoateți componenta veche și să o înlocuiți cu una nouă.

De ce ștergătoarele de parbriz scârțâie la automobilul meu?

Cele mai frecvente cauze ale scârțâitului le reprezintă calitatea slabă a componentelor, cauciucul uzat, contactul slab dintre ștergătoare și suprafața parbrizului, defectele acestora, articulațiile uzate sau slab lubrifiate.

Coş
#
Coșul dvs. este gol