loader
Vă rugăm să aşteptaţidotted

STERGATOARE PARBRIZ PENTRU MERCEDES-BENZ

Automobil MERCEDES-BENZ Lamela stergator spate și față, față și spate în calitate top la preț redus
Caută oferte recente referitor la alte piese auto pentru MERCEDES-BENZ Sistem spalare parbriz
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Lamela stergator pentru MERCEDES-BENZ de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 570 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Comandă reușită!

  Metoda de livrare

  Veți primi Stergatoare parbriz MERCEDES-BENZ comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • Cele mai ieftine Lamela stergator spate și față Mercedes-Benz second hand - a plăti cu protectie COMODO
 • Achiziţionarea spate și față Stergatoare parbriz online cele mai ieftine pentru Mercedes schimbare prin PayPal
 • Stergatoare parbriz față și spate second hand pentru MERCEDES-BENZ - achiziţionarea prin intermediul cărţii de credit VISA
 • Cel mai mare magazin online piese de schimb auto - Achiziţionarea Lamela stergator schimbare pentru Mercedes-Benz față și spate prin intermediul Master Card
 • Piese auto - achiziţionarea prin intermediul Discover
 • Catalog Lamela stergator pentru MERCEDES-BENZ - Cumpara piese pentru automobil ieftine prin intermediul American Express
 • Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul MERCEDES-BENZ Stergatoare parbriz defect sau a cărui durată de utilizare a expirat!

Stergatoare parbriz MERCEDES-BENZ garantează conducătorului auto vizibilitatea de care are nevoie pentru a conduce în siguranță. Stergatoare parbriz MERCEDES-BENZ: componenta a cărei stare trebuie să fie verificată în mod regulat și meticulos. În cazul în care este defectă, componenta trebuie să fie pur și simplu înlocuită. Pentru a găsi piesele de schimb potrivite, vizitați magazinul nostru online, care este deschis 24/7. Specialiștii din serviciul nostru pentru clienți sunt întotdeauna gata să vă dea o mână de ajutor și să răspundă la toate întrebările dvs.

Ce tipuri de lamele pentru ștergătoarele de parbriz pot instala pe automobilele Mercedes-Benz?

Producătorii oferă piese cu carcasă, fără carcasă sau hibride. Modelele cu carcasă se caracterizează prin rezistență înaltă. De regulă, acestea alunecă ușor pe suprafața parbrizului, curățând uniform întreaga suprafață. Mai mult, acestea se vând la un preț relativ mic. Dar multe lame cu carcasă se uzează rapid și nu pot curăța sticla la fel de bine. Articolele fără carcasă sunt cea mai bună alegere pentru cei care apreciază concepția constructivă modernă. Aceste modele funcționează silențios. Ele funcționează impecabil chiar și la temperaturi ambientale scăzute. Piesele hibride combină avantajele celor cu carcasă și a celor fără carcasă: ele sunt durabile și cu proprietăți aerodinamice bune.

Care mărci comerciale de lamele pentru ștergătoarele de parbriz sunt considerate a fi de cea mai bună calitate pentru această marcă de automobile?

Majoritatea automobiliștilor-amatori apreciază înalt piesele produse de Bosch, Valeo, Champion, SWF, Hella, Kamoka și Denso.

Cât de des trebuie să înlocuiesc lamelele pentru ștergătoarele de parbriz pe Mercedes-Benz-ul meu?

De regulă, puteți găsi intervalele de înlocuire în manualul tehnic al automobilului. De regulă, producătorul recomandă instalarea noilor componente de două ori pe an. Poate că trebuie să înlocuiți mai des aceste elemente, dacă, de exemplu, le lăsați să înghețe pe parbriz. Dacă utilizați componente cu indicatori de uzură, schimbarea culorii lor va indica când să cumpărați piese noi.

Pot înlocui singur lamelele pentru ștergătoarele de parbriz de la automobilul mea și cât va dura?

Pentru multe modele, producătorul recomandă înlocuirea acestor elemente la un autoservice. Cu toate acestea, este o procedură simplă și poate fi efectuată de sine stătător dacă dețineți abilități de bază în domeniul reparațiilor auto. De obicei, trebuie să scoateți cheia din contactul de aprindere, să dați la o parte brațul ștergătorului de pe parbriz, să demontați piesa veche și să instalați una nouă. Poziția corectă a acestuia este indicată de un indicator sub formă de săgeată. După instalare, trebuie să verificați dacă elementul este fixat în siguranță și să împingeți brațul înapoi spre sticla. Procedura de înlocuire a acestor piese variază în funcție de modelul vehiculului, de aceea înainte de a începe asigurați-vă că verificați capitolul corespunzător din manualul vehiculului dumneavoastră.

Înlocuirea durează circa 10-15 minute dacă aveți abilitățile și experiența corespunzătoare.

Cum să vă asigurați că aceste componente nu îngheață pe parbriz iarna?

Se recomandă să le ridicați atunci când automobilul este parcat.

De ce scârțâie lamelele pentru ștergătoarele de parbriz ale Mercedes-Benz-ului meu?

În majoritatea cazurilor, zgomotul din timpul funcționării înseamnă că aceste piese trebuie înlocuite. Asta pentru că aceste problemele apar cel mai adesea atunci când componentele sunt utilizate pentru prea mult timp. Dar înainte de a cumpăra componente noi, trebuie să vă asigurați că sunetele neplăcute nu sunt cauzate de parbrizul uscat sau prea murdar.

Coş
#
Coșul dvs. este gol