Automobil Garnitura Termostat în calitate top la preț redus
Garnitura Termostat - Producători cunoscuți
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Garnitura Termostat de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 540 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Garnitura Termostat auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Garnitura Termostat
 • Auto Garnitura Termostat plătite prin intermediul Master Card
 • Vehiculul Garnitura Termostat plătite prin intermediul Visa Card
 • Automobil Garnitura Termostat plătite prin intermediul American Express
 • Mașină Garnitura Termostat plătite prin intermediul PayPal
 • Auto Garnitura Termostat plătite prin intermediul Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Garnitura Termostat defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Garnitura Termostat

Care este cantitatea medie de ulei, pe care o consumă un automobil? Un expert automobilist vă va spune că aceasta depinde de marca maşinii si forţa motorului acesteia. Însă acest lucru este doar parțial adevărat. În teorie, cantitatea de ulei consumat este egală cu cantitatea de ulei vărsat. Însă, în practică, o parte din acest ulei dispare fără urme. Motivele datorită cărora uleiul se scurge pot fi foarte multe, însă ele toate se reduc la un singur factor comun: uzura garniturilor. Pentru început, ar fi bine să menționăm că elementele din cauciuc se consumă mult mai repede decât toate celelalte.

Garnitura pentru capacul supapei se găsește sub capacul supapei, în partea superioară a motorului. În cazul în care garnitura se deteriorează și etanșeitatea acesteia se pierde, pe pereții laterali ai cilindrului apar pete de ulei. Este evident că cantitatea de ulei care va trece prin garnitura deteriorată nu va fi catastrofică. Cu toate acestea, etanșeitatea trebuie să fie restaurată, ceea ce înseamnă că garnitura trebuie înlocuită. În cazul în care garnitura se deteriorează și etanșeitatea acesteia se pierde, pe pereții laterali ai cilindrului apar pete de ulei. Este evident că cantitatea de ulei care va trece prin garnitura deteriorată nu va fi catastrofică. Cu toate acestea, etanșeitatea trebuie să fie restaurată, ceea ce înseamnă că garnitura trebuie înlocuită. Dacă pe capul blocului motor și în colectorul de admisie persistă urme de ulei, trebuie numaidecât să schimbați garnitura capacului supapei. Cândva în trecut, garniturile pentru capacul supapei erau realizate în plută; astăzi ele sunt din cauciuc. Schimbul a avut loc deoarece garniturile din plută cu timpul deveneau prea solide, iar înlocuirea lor era necesară de fiecare dată când se scotea capacul supapei. În acest sens, o garnitură de cauciuc are avantaje cât se poate de evidente.

Magazinul nostru on-line este cea mai bună soluție în cazul în care sunteți în căutarea garniturilor pentru capacul supapei. Aici nu există rânduri, iar piesele necesare pot fi comandate în orice moment și la un preț rezonabil. Accesați magazinul nostru online de acasă sau de la locul de lucru. Aici veți găsi o gamă largă de produse pentru toate mărcile de automobile cele mai răspândite. Totul e foarte simplu: dvs. comandați piesa dorită, iar noi luăm asupra noastră sarcina de a livra produsul în cât mai scurt timp. În afară de garnituri pentru capacul supapei, catalogul nostru cuprinde multe alte piese de schimb de cea mai înaltă calitate, printre care: garnituri de frână, amortizatoare, tuburi flexibil de frână, ștergătoare de parbriz, etc.

Coş
#
Coșul dvs. este gol