loader
Vă rugăm să aşteptaţidotted

GARNITURA DE CHIULOASA

Automobil Garnitura de chiulasă în calitate top la preț redus
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Garnitura de chiulasă de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 570 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Garnitura de chiulasă auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Garnitura de chiuloasa
 • Mașină Garnitura de chiulasă plătite prin intermediul PayPal
 • Vehiculul Garnitura de chiuloasa schimbare plătite prin intermediul Visa Card
 • Auto Garnitura de chiuloasa plătite prin intermediul Master Card
 • Piese auto - achiziţionarea prin intermediul Discover
 • Automobil Garnitura de chiulasă plătite prin intermediul American Express
 • Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Garnitura de chiuloasa defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Garnitura de chiuloasa

Garnitură de chiulasă etanșează zona de îmbinare a capului cilindrului cu corpul în sine al acestuia. Scopul acestei componente este de a presuriza camera de combustie şi canalele prin care trece lichidul de răcire. Mai mult, ea contribuie la menţinerea presiunii corecte în sistemul de lubrifiere.

3 sfaturi pentru funcţionarea garniturii de chiulasă:

 1. Durata de viaţă a garniturii depinde de mulţi factori cum ar fi, de exemplu, specificul utilizării autovehiculului; de aceea trebuie neapărat să reacţionați la orice semn de alarmă şi să efectuați diagnosticarea componentei dacă apar aceste semne.
 2. Reţineți că garnitura este o componentă consumabilă şi înlocuirea ei trebuie să fie făcută la orice lucrare legată de motor care solicită şi îndepărtarea garniturii.
 3. Verificați nivelul uleiului înainte de orice călătorie. Dacă observați impurităţi albicioase în ulei - este un semnal că este necesară o diagnosticare a garniturii.

Defecţiuni la garnitură de chiulasă, cauzele lor şi indicii:

 1. Arderea. Supra-încălzirea motorului, chiar şi pentru un timp scurt, poate duce la acest lucru. Semnalele acestei defecţiuni pot fi: temperatura crescută a motorului (pentru că uleiul pătrunde în lichidul de răcire) sau apariţia unei emulsii în ulei datorită pătrunderii antigelului în sistemul de lubrifiere. De asemenea, uzura garniturii de chiulasă este însoţită de colorarea în alb a gazului de eşapament.
 2. Ruperea stratului exterior. Supra-încălzirea, compresia prea mare sau slaba calitate a componentei pot duce adesea la ruperea garniturii. În acest caz, se pot observa pete de ulei în jurul elementului de etanşare.
 3. Deformarea. Poate fi cauzată de instalarea improprie a componentei, de exemplu,  nerespectarea ordinii de strângere a suruburilor capacelor cilindrului sau strângerea lor fără a se folosi cheia de cuplu. De obicei, această defecţiune este însoţită de aceleaşi indicii ca şi în cazul arderii.

Puteți cumpăra oricând o garnitură de chiulasă pentru autoturismul dvs din magazinul nostru online Autopieseonline24.ro. Serviciul nostru competent de suport pentru clienţi vă va acorda sfaturile necesare şi vă va ajuta să alegeți piesa auto de care aveți nevoie.

Selector Garnitura de chiulasă pentru

Coş
#
Coșul dvs. este gol