catalog_tyre_img_alt
Vă rugăm să aşteptaţidotted
Coş
#
Coșul dvs. este gol

Auto Garnitura capac culbutori Online catalog

Automobil Garnitura capac supape în calitate top la preț redus

Garnitura capac culbutori DUPĂ TIP

 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Garnitura capac supape de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 570 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Modalități de livrare

  Veți primi piesele Garnitura capac tacheti auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Garnitura capac culbutori
 • Mașină Garnitura capac tacheti plătite prin intermediul PayPal
 • Vehiculul Garnitura tacheti schimbare plătite prin intermediul Visa Card
 • Auto Garnitura capac supape plătite prin intermediul Master Card
 • Piese auto - achiziţionarea prin intermediul Discover
 • Automobil Garnitura capac tacheti plătite prin intermediul American Express
 • Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Garnitura capac culbutori defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Garnitura capac culbutori

Garnitura capacului chiulașei reprezintă unul dintre elemenţii de etanşare a motorului. Rolul ei este de a presuriza zona de cuplare a capului chiulașei cu capacul acesteia.

4 sfaturi privind funcţionarea garniturii pentru capacul cilindrului

 1. Înlocuiți piesa componentă dacă, în cazul demontării capacului supapei veți observa că garnitura capacului cilindrului s-a întărit cât şi dacă există fisuri sau rupturi pe suprafaţa sa.
 2. Nu folosiți o componentă de etanşare pentru instalarea garniturii capacului chiulașei dacă aceasta nu este recomandată de către producător.
 3. Pentru a asigura o etanşare corectă, strângeți şuruburile de fixare ale capacului în conformitate cu specificațiile și cu cuplul indicat în documentația tehnică auto.
 4. Verificați întotdeauna starea elementelor de etanşare a motorului, incluzând în verificare atât garniturile capacului chiulașei cât şi capacul supapei dacă motorul a fost supraîncălzit; sub influenţa temperaturii ridicate, este posibil că acestea să se fi topit sau să se fi deformat.

Defecţiuni ale garniturii capacului chiulașei, semne şi cauze:

 1. Pierderea elasticităţii materialului. Este cauzată, de obicei, de învechirea naturală a cauciucului, de influenţa schimbărilor de ulei şi de temperatură, de folosirea de componente de etanşare improprii, etc. Pierderea elasticităţii se poate detecta cu uşurinţă printr-o inspecţie vizuală. Petele de ulei de pe suprafaţă capacului valvei sau chiar de pe burduf din interiorul articulației planetare pot, indirect, să indice că strânsura conexiunii nu mai este bună.
 2. Ruperea şi fisurarea. Sunt cel mai des cauzate de cuplul necorespunzător de strângere a elementelor de fixare, de slabă calitate a piesei în sine sau de deformarea suprafeţei chiulașă şi a capacului acestuia. Iar în caz de întărire, această defecţiune poate fi motivul creşterii consumului de ulei, a petelor de lubrifiant de pe suprafeţele componentelor motorului, de sub maşină sau de pe cutiile de bujii, la fel ca şi motivul pentru care, în interiorul compartimentului pentru pasageri, se simte miros de ars.

La noi puteți cumpăra o garnitură pentru capacul cilindrului pentru orice tip de maşină. Autopieseonline24.ro are o vastă gamă de garnituri de motor și oferim şi posibilitatea de a obţine un discount pentru piesele auto.

Selector Garnitura capac supape pentru