catalog_tyre_img_alt
Vă rugăm să aşteptaţidotted

FULIE POMPA APA

Automobil Fulie pompa apa în calitate top la preț redus
Caută oferte recente referitor la alte piese auto pentru Fulii curea / pinioane
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Fulie pompa apa de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 570 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Modalități de livrare

  Veți primi piesele Fulie pompa apa auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Fulie pompa apa
 • Mașină Fulie pompa apa plătite prin intermediul PayPal
 • Vehiculul Fulie pompa apa schimbare plătite prin intermediul Visa Card
 • Auto Fulie pompa apa plătite prin intermediul Master Card
 • Piese auto - achiziţionarea prin intermediul Discover
 • Automobil Fulie pompa apa plătite prin intermediul American Express
 • Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Fulie pompa apa defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Fulie pompa apa

Scripetele pompei de apă o pune pe aceasta în acțiune. Pentru a realiza acest lucru, scripetele trebuie să transmită cuplul de la motor la pompă cu ajutorul unei curele.

5 sfaturi despre cum să îl folosiți și cum să îl înlocuiți

 1. Aceste piese trebuiesc înlocuite doar atunci când se defectează. Durata lor de viață nu are anumite limite în mod particular.
 2. Rețineți că durata de viață a acestei piese auto depinde în cea mai mare parte de instalarea corectă a curelei. Urmați cu strictețe recomandările de instalare a companiei producătoare.
 3. Dacă aveți îndemânările necesare și uneltele care vă trebuie, puteți înlocui piesa și singuri. Este important să cunoașteți toate regulile de siguranță, de exemplu, trebuie să începeți procedura numai atunci când motorul este rece. Înainte de asta, trebuie să scurgeți lichidul de răcire.
 4. Pentru a îndepărta scripetele, trebuie să îl prindeți cu grijă cu cleștele. Apoi, puteți îndepărta cureaua și să deșurubați filetele piesei.
 5. Atunci când ați terminat înlocuirea, asigurați-vă că scripetele pompei de apă este atașat sigur. Dacă nu este, atunci e posibil să prezinte joc liber. Acest lucru va rezulta în defectarea pompei.

Defecțiuni ale scripetelui pompei de apă, cauze și simptome.

 • Suprafața de lucru este uzată. Acest lucru poate fi urmarea unei montări greșite a curelei. Din această cauză, se va țiui la funcționare.
 • Pete de rugină. Acestea apar pe piesele metalice ca rezultat al expunerii la umezeală. De exemplu, este posibil ca vehiculul să fi fost folosit mult timp într-un climat umed. Petele de rugină se pot vedea cu ocazia unei inspecții vizuale. În plus, de la sistem se va auzi în timpul funcționării unele zgomote neobișnuite.
 • Deteriorări mecanice. Cel mai adesea, acestea sunt rezultatul unei montări incorecte a curelei sau a reparațiilor neglijente ale altor sisteme alăturate. În acest caz, dispozitivul nu mai funcționează corect și va provoca defectarea pompei. Veți observa aceste lucruri atunci când temperatura motorului va crește și veți fi avertizat de martorul din bord. De asemenea, la scripete veți observa joc liber.

Autopieseonline24.ro - un loc ideal de a achiziționa piese de schimb

V-ar plăcea să achiziționați ieftin piese de schimb pentru a vă repara mașina ieftin? Atunci bine ați venit la Autopieseonline24.ro. Aici noi practicăm prețuri accesibile la toate produsele și organizăm și promoții în mod regulat. Plasați comanda dvs. în magazinul online chiar în acest moment pentru a achiziționa un scripete pentru pompa de apă dar și multe alte piese de schimb în condiții cu adevărat favorabile pentru dvs.

Selector Fulie pompa apa pentru

Coş
#
Coșul dvs. este gol