loader
Vă rugăm să aşteptaţidotted

FULIE ARBORE COTIT

Automobil Fulie curea arbore cotit în calitate top la preț redus
Caută oferte recente referitor la alte piese auto pentru Fulii curea / pinioane
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Fulie curea arbore cotit de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 560 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Fulie curea arbore cotit auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Fulie arbore cotit
 • Mașină Fulie curea arbore cotit plătite prin intermediul PayPal
 • Vehiculul Fulie arbore cotit schimbare plătite prin intermediul Visa Card
 • Auto Fulie arbore cotit plătite prin intermediul Master Card
 • Piese auto - achiziţionarea prin intermediul Discover
 • Automobil Fulie curea arbore cotit plătite prin intermediul American Express
 • Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Fulie arbore cotit defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Fulie arbore cotit

Fulia arborelui cotit servește la transmiterea cuplului motor la instalațiile auxiliare ale motorului, cum ar fi alternatorul, pompele agentului de răcire și servodirecția, aerul condiționat, precum și la absorbția vibrațiilor în cazul prezenței elementelor de amortizare.

4 instrucțiuni de utilizare a fuliei arborelui cotit

 1. Se recomandă înlocuirea fuliei arborelui cotit la fiecare 120,000 de kilometri parcurși.
 2. Înainte de a instala fulia, ungeți partea din spate a componentei cu molibden sau un lubrifiant cu proprietăți similare.
 3. Încercați să evitați drumurile accidentate, ambuteiajele, precum și alte situații care ar putea determina suprasolicitarea motorului.
 4. Folosiți doar instrumente profesioniste și șuruburi noi atunci când instalați sau dezasamblați fulia arborelui cotit.

Defecte ale fuliei arborelui cotit, cauze și semne

 1. Defectarea elementelor de fixare ale scripetelui de carter. În cele mai multe cazuri acest lucru se datorează acțiunilor neprofesioniste din timpul instalării componentei. Curelele de transmisie a unităților auxiliare înclină din această cauză.
 2. Reducerea adâncimii canelurilor curelelor de transmisie. Apare datorită supraîncălzirii sau uzurii naturale. Aceasta din urmă este accelerată din cauza suprasolicitării motorului. Un semn al uzării canelurile âl poate reprezenta șuieratul creat de curea în timpul funcționării motorului.
 3. Deteriorarea mecanică. Fulia arborelui cotit se poate deforma, crăpa sau așchia în urma unui impact puternic, cum ar fi un accident auto. Aceste defecte pot fi observate la o inspecție vizuală.
 4. Distrugerea stratului amortizor (la fulii cu amortizare). Poate avea drept cauză îmbătrânirea naturală a materialului sau utilizarea unui cauciuc de slabă calitate la producerea componentei. Cele mai frecvente cauze ale distrugerii stratului amortizor le constituie variațiile de temperatură și creșterile rapide a vitezei de rotație a motorului. Semnele acestui defect pot fi zgomotul sau vibrațiile din timpul funcționării motorului, schimbarea tensionării curelelor unităților auziliare. În unele cazuri, acest lucru determină incapacitatea totală de pornire a mașinii.

Puteți cumpăra fulie arbore cotit de orice brand în magazinul nostru online. Vă vom ajuta să alegeți piesa de schimb necesară și o vom livra rapid.

Selector Fulie curea arbore cotit pentru

Coş
#
Coșul dvs. este gol