loader
Vă rugăm să aşteptaţidotted

MANN-FILTER Filtru polen internet magazin

Filtru polen de la MANN-FILTER - piese auto originaleMANN-FILTER Filtru polen în calitate top la preț redus
 • Cele mai atractive preţuri
  Autopieseonline24.ro vă oferă piese auto de cea mai înaltă calitate la preţuri foarte atractive.
 • Posibilitatea de a economisi pe seama costurilor de livrare
  Livrarea gratuită pe teritoriul României se aplică comenzilor ce depășesc 560 RON,cu excepția articolelor voluminoase, anvelopelor și pieselor cu depozit.
 • Selecţie imensă
  În acest moment, oferim clienţilor noştri mai mult de 1 000 000 de piese de schimb.
 • Livrare rapidă

  Metoda de livrare

  Veţi primi piesa auto comandată doar în câteva zile după plasarea comenzii

 • COMODO - a plati siguranță pentru test MANN-FILTER Filtru polen
 • Achiziţionarea MANN-FILTER Filtru aer habitaclu prin intermediul cărţii de credit Master Card
 • Catalog MANN-FILTER Filtru habitaclu prin intermediul cărţii de credit VISA
 • Catalog MANN-FILTER Filtru polen prin intermediul american express
 • Achiziţionarea MANN-FILTER Filtru polen prin intermediul PayPal
 • Catalog Filtru habitaclu MANN-FILTER - plată cu Transfer Bancar
Recenzii MANN-FILTER Filtru habitaclu
MANN-FILTER: Notele producătorului
7.97/10

(Recenzii-1677)

7.97 /10

Recenzii - 1677

10 (515)
9 (469)
8 (464)
7 (122)
6 (11)
5 (12)
4 (0)
3 (0)
2 (2)
1 (0)
Estimarea parametrilor +5323 Avantaje Dezavantaje 299-
Costul produsului +1461 36-
Calitatea produsului +1298 54-
Calitatea ambalajului +703 52-
Producător +811 90-
Garanție +1050 67-
Opinia dvs. este importantă pentru noi
10/10
Costul produsului
Calitatea produsului
Calitatea ambalajului
Producător
Garanție
Introduceți numele dvs
Vă rugăm să introduceți adresa dvs. de e-mail, care nu va fi afișată pe site.
Pentru a continua trebuie să acceptați Politica noastră de Confidențialitate.

*Câmpurile obligatorii
Gama de Filtru polen a brandului MANN-FILTER

Aflați mai multe lucruri despre filtrele de habitaclu marca Mann-Filter

Filtrele de habitaclu marca fac parte din filtrele de clasă premium. Compania germană renumită Mann+Hummel, care s-a înființat în anul 1941 este cea care produce aceste filtre. Compania a primit în anul 2017, luna octombrie premiul de prestigiu “Supplier of the Year” din partea celei mai mari rețele de distribuție Groupauto Internațional. De asemenea, companiile producătoare de mașini apreciază foarte mult produsele acestei mărci: astfel, în prezent, filtrele de habitaclu produse de către Mann+Hummel sunt montate pe una dintre două mașini nou fabricate.

Tipuri

 • Filtre de particule. Aceste filtre protejează eficient împotriva particulelor fine de praf, de polen și de funingine. Asigură aproape 99% curățarea aerului din interiorul mașinii. Sunt fabricate din două straturi de fibre sintetice cu structuri diferite și, datorită tehnologiei speciale prin care au fost fabricate pliurile, ele au o mai mare suprafață de filtrare cât și o capacitate foarte mare de a reține praful.
 • Filtre cu carbon activ. Aceste filtre sunt reprezentate de linia numită Adsotop®. Filtrele din această linie au caracteristica de a avea mai multe straturi. Sunt fabricate pe bază de fibre sintetice. Opresc până și cele mai fine particule de praf. Particulele de cărbune activ absoarbe monoxidul dăunător de carbon și gazele eșapate și, de asemenea, ozonul. În plus, straturile de cărbune, care pot fi și 5 la număr, absorb mirosurile neplăcute. Aceste piese costă mai mult decât cele standard dar se descurcă mult mai bine în ceea ce privește particulele contaminate.
 • Filtrele hipo-alergenice. Acestea sunt reprezentate de către filtrele de habitaclu marca Mann-Filter, linia FreciousPlus. Aceste filtre au un strat adițional polifenolic ce are calități anti-alergene și anti-bacteriene. Filtrele absorb până la 100% alergeni și reduc cu 95% dezvoltarea mucegaiului. Aceste filtre au cel mai ridicat preț dar garantează cea mai de calitate filtrare.

4 lucruri despre filtrele de habitaclu marca Mann-Filter

 1. Filtrele au dimensiuni compacte și, în același timp, au cea mai mare suprafață de filtrare. Acest lucru este posibil mulțumită tehnologiilor speciale de fabricare cât și straturilor multiple ale fibrelor.
 2. Filtrele corespund cu precizie dimensiunilor echipamentelor originale și sunt însoțite cu instrucțiuni atente pentru instalare. Acest lucru garantează lipsa de probleme ce pot apărea în timpul montării lor.
 3. Filtrele, datorită materialelor de înaltă tehnologie folosite în fabricarea lor, au rezistență mică față de curenții de aer.
 4. Toate filtrele de habitaclu marca Mann-Filter au ca și trăsătură comună continuitatea duratei de funcționare de 1 ani sau până la 15 000 kilometri parcurși.

Autopieseonline24.ro — asistentul dvs. din lumea pieselor auto de schimb

În catalogul nostru sunt prezentate piese auto de la companii producătoare de renume. Aici veți putea găsi cel mai potrivit element de filtrare pentru mașina dvs datorită gamei mari de produse existente aici. Specialiștii noștri vă vor ajuta să alegeți piesa respectivă și să efectuați o comandă; de ademenea, vă vor informa cu privire la promoții și la discounturi. Dacă veți face achiziții în magazinul online Autopieseonline24.ro veți economisi timp și bani.

Coş
#
Coșul dvs. este gol