Automobil Motoras Reglaj Far în calitate top la preț redus
Motoras Reglaj Far - Producători cunoscuți
Caută oferte recente referitor la alte piese auto pentru Electrice
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Motoras Reglaj Far de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 540 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Motoras Reglaj Far auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Motoras Reglaj Far
 • Auto Motoras Reglaj Far plătite prin intermediul Master Card
 • Vehiculul Motoras Reglaj Far plătite prin intermediul Visa Card
 • Automobil Motoras Reglaj Far plătite prin intermediul American Express
 • Mașină Motoras Reglaj Far plătite prin intermediul PayPal
 • Auto Motoras Reglaj Far plătite prin intermediul Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Motoras Reglaj Far defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Motoras Reglaj Far

Motorul unității de reglare a farurilor este unul dintre mecanismele de acționare ale sistemului de reglare a farurilor. Acesta permite ajustarea fasciculului de lumină în așa fel încât să asigure vizibilitatea optimă pe timpul nopții, fără să deranjeze ceilalți participanți la trafic.

3 intrucțiuni de utilizare a motorului unității de reglare a farurilor

 1. Producătorii nu oferă o durată de viață specifică pentru această componentă. Trebuie înlocuită atunci când se defectează.
 2. Preveniți pătrunderea umezelii sau prafului în interiorul farului, urmăriți presurizarea piesei. Aceste măsuri prelungesc durata de viață a motorului unității de reglare a farurilor, dar și a elementului optic în sine.
 3. Pentru a asigura buna funcționare a motorului unității de reglare a farurilor, după înlocuirea lui, ajustați farul în conformitate cu cerințele tehnice ale mașinii.

Defectele motorului unității de reglare a farurilor, cauze și semne

 1. Ruperea elementului sferic. Poate fi detectată datorită sunetelor neobișnuite din tipul mișcării farurilor, dar și vizual: bucata ruptă va rămâne în spațiul din interiorul farului.
 2. Căderea cablului din canelurile tijei. Acest lucru se poate întâmpla datorită uzării cablului sau elementelor de fixare a cestuia. În consecință, devine imposibilă ajustarea unuia sau ambelor faruri, din habitaclu.
 3. Ruperea dispozitivului de fixare al arcului interior. Acest lucru se poate întâmpla atunci când piesa este realizată din material de slabă calitate. Cu acest defect, fasciculul de lumină bate prea jos și nu poate fi reglat. În plus, pot apărea și sunete neobișnuite în timpul condusului.

Puteți cumpăra oricând pentru mașina dumneavoastră motor pentru unitatea de reglare a farurilor, din magazinul Autopieseonline24.ro. Toate piesele auto vă vor fi livrate în cel mai scurt timp posibil.

Coş
#
Coșul dvs. este gol