loader
Vă rugăm să aşteptaţidotted

BREMBO Discuri frana internet magazin

Discuri frana spate si față de la BREMBO - piese auto originaleBREMBO Discuri frana față si spate în calitate top la preț redus
 • Cele mai atractive preţuri
  Autopieseonline24.ro vă oferă piese auto de cea mai înaltă calitate la preţuri foarte atractive.
 • Posibilitatea de a economisi pe seama costurilor de livrare
  Livrarea gratuită pe teritoriul României se aplică comenzilor ce depășesc 560 RON,cu excepția articolelor voluminoase, anvelopelor și pieselor cu depozit.
 • Selecţie imensă
  În acest moment, oferim clienţilor noştri mai mult de 1 000 000 de piese de schimb.
 • Livrare rapidă

  Metoda de livrare

  Veţi primi piesa auto comandată doar în câteva zile după plasarea comenzii

 • COMODO - a plati siguranță pentru test BREMBO Discuri frana spate si față
 • Achiziţionarea BREMBO Disc frana față si spate prin intermediul cărţii de credit Master Card
 • Catalog BREMBO Discuri frana față si spate prin intermediul cărţii de credit VISA
 • Catalog BREMBO Kit discuri frana prin intermediul american express
 • Achiziţionarea BREMBO Kit discuri frana spate si față prin intermediul PayPal
 • Catalog Set discuri frana BREMBO - plată cu Transfer Bancar
Recenzii BREMBO Set discuri frana
BREMBO: Notele producătorului
7.85/10

(Recenzii-4582)

7.85 /10

Recenzii - 4582

10 (1279)
9 (1237)
8 (1182)
7 (295)
6 (41)
5 (34)
4 (5)
3 (2)
2 (1)
1 (0)
Estimarea parametrilor +15031 Avantaje Dezavantaje 779-
Costul produsului +4187 105-
Calitatea produsului +3669 128-
Calitatea ambalajului +1935 146-
Producător +2281 232-
Garanție +2959 168-
Opinia dvs. este importantă pentru noi
10/10
Costul produsului
Calitatea produsului
Calitatea ambalajului
Producător
Garanție
Introduceți numele dvs
Vă rugăm să introduceți adresa dvs. de e-mail, care nu va fi afișată pe site.
Pentru a continua trebuie să acceptați Politica noastră de Confidențialitate.

*Câmpurile obligatorii
Gama de Discuri frana a brandului BREMBO
Găsiți Discuri frana de la producătorii:

Aflați mai multe despre discurile de frână Brembo

Discurile de frână Brembo se numără printre cele mai solicitate discuri din segmentul premium. Acestea sunt populare în întreaga lume. Ele sunt produse din anul 1964, de compania italiană cu aceeași denumire. În prezent, compania este liderul mondial în domeniul cercetării și dezvoltării sistemelor de frânare pentru autoturisme, motociclete, vehicule comerciale și automobile de curse. Compania își desfășoară activitatea în 16 țări. Numărul angajaților săi ajunge la 7.000 de persoane.

Tipurile

 • Sport. Această gamă de discuri de frână Brembo este corespunzătoare atât pentru utilizarea rutieră, cât și pentru curse. Ele sunt fabricate din fontă cu conținut ridicat de carbon, datorită căruia demonstrează o rezistență excelentă la temperaturi extrem de înalte. Un sistem unic de ventilație direcțională crește rezistența pieselor la fisurile termice cu 40%. Datorită fantelor de pe suprafața discului, plăcuțele de frână sunt curățate mai bine.
 • Turismo. Este o gamă de articole din două piese: butucul lor este din aluminiu, în timp ce rotorul - din fontă cu conținut ridicat de carbon. Această concepție constructivă permite asigurarea eficienței maxime a frânării și contribuie la economisirea combustibilului.
 • XTRA. Această linie este proiectată pentru o gamă largă de automobile: de la compacte la SUV-uri. Discurile sunt solide. Suprafața lor este perforată. Unele modele au găuri străpunse, air altele - adâncituri. Perforațiile asigură o răcire mai efectivă a perechii de frecare și sporesc performanțele frânării prin evacuarea gazelor produse în timpul frecării plăcuței de disc.
 • Max. Aceste piese auto asigură oprirea instantanee a automobilului, în orice vreme. Suprafața lor are caneluri de ghidare de configurație specială, care înlătură eficient apa, având un “efect de radere”, prevenind astfel glasarea suprafeței plăcuței. Una dintre caneluri este un indicator de uzură: de îndată ce dispare, piesa trebuie înlocuită.
 • Co-cast. Această gamă este reprezentată de produse compozit, cu butucul din oțel atașat prin turnare la un rotor din fontă cu conținut ridicat de carbon. Se caracterizează prin rezistență înaltă.

3 detalii despre discurile de frână Brembo

 1. Discurile sunt comode în utilizare. În special, oferta de produse include piese cu un rulment de butuc integrat. Cu asemenea piese, montarea discului și a butucului se efectuează în timp minim și nu necesită scule speciale.
 2. Funcționează silențios. Coeficientul de amortizare al pieselor este mai înalt datorită utilizării unui material nou cu conținut ridicat de carbon, care asigură o frânare confortabilă și silențioasă.
 3. Sunt durabile. Majoritatea componentelor sunt vopsite, utilizând tehnologia inovatoare cu raze ultraviolete. Acest lucru sporește rezistența lor la coroziune.

Autopieseonline24.ro este asistentul dumneavoastră de încredere în domeniul pieselor auto

Puteți cumpăra discurile de frână Brembo de la noi. Vă oferim prețuri accesibile, servicii de înaltă calitate și livrare rapidă.

Coş
#
Coșul dvs. este gol