loader
Vă rugăm să aşteptaţidotted

COMUTATOR CONTACT PORTIERA

Automobil Comutator contact portiera în calitate top la preț redus
Comutator contact portiera - Producători cunoscuți
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Comutator contact portiera de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 560 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Comutator contact portiera auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Comutator contact portiera
 • Auto Comutator contact portiera plătite prin intermediul Master Card
 • Vehiculul Comutator contact portiera plătite prin intermediul Visa Card
 • Automobil Comutator contact portiera plătite prin intermediul American Express
 • Mașină Comutator contact portiera plătite prin intermediul PayPal
 • Auto Comutator contact portiera plătite prin intermediul Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Comutator contact portiera defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Comutator contact portiera

Comutatorul luminii ambientale de interior este acel dispozitiv care aprinde lumina în interiorul mașinii atunci când se deschide portiera. Fiecare portieră este dotată cu un asemenea comutator pentru a se asigură faptul că este necesară lumină atunci când se intră sau se iese din vehicul.

5 sfaturi despre înlocuirea întrerupătorului de lumină interioară.

 1. Comutatorul luminii ambientale de interior nu are o anumită durată de viață, prin urmare, este nevoie să o înlocuim atunci când nu mai funcționează.
 2. În cazul în care lumina nu se mai aprinde atunci când se deschide o portieră, trebuie mai întâi să verificați becul dacă nu are probleme. Dacă este necesar, înlocuiți piesa defectă. Acest lucru poate să însemne înlocuirea becului, de exemplu.
 3. Înainte de a demonta comutatorul de lumină ambientală interioară, trebuie să scoateți terminalul negativ de la baterie.
 4. Uneltele folosite pentru îndepărtare trebuiesc alese în funcție de mărimea pieselor despre care este vorba.
 5. Trebuie amintit că o nouă piesă s-ar putea să nu funcționeze corect dacă există pete de rugină pe sistem. Dacă apar pete de corodare acestea trebuiesc neapărat curățate.

Probleme obișnuite la comutatorul luminii ambientale de interior - cauze și simptome

 • Oxidarea contactului. Acest lucru se întâmplă atunci când pătrunde umezeala și murdăria în interior. Acest lucru se poate observa dacă lumina nu se aprinde atunci când o anumită portieră se deschide.
 • Corp deteriorat. Acesta este rezultatul defecțiunilor mecanice, de exemplu, din cauza folosirii de unelte cu neglijență atunci când se efectuează diverse reparații în interiorul mașinii. Un indiciu pentru acest exemplu este acela că lumina nu se mai aprinde deloc.
 • Buton înțepenit. Acest lucru se întâmplă în cazul în care vehiculul este lăsat perioade mari de timp în ploaie masivă. Apa și murdăria poate pătrunde în dispozitiv, menținând circuitul deschis, lucru care împiedică luminile să se stingă.

Autopieseonline24.ro este locul ideal pentru achiziții de piese de schimb

În magazinul nostru online, puteți achiziționa comutatoare de lumini interioare ambientale dar și alte piese de la cei mai buni producători. Toate produsele noastre au garanții, lucru ce confirmă calitatea lor bună. Prețurile noastre sunt accesibile iar noi, foarte des, organizăm promoții astfel încât reparația dvs să nu vă oblige să vă îndatorați! Veți găsi piesa potrivită pe website sau cu ajutorul aplicației noastre mobile în doar câteva clicuri. Plasați chiar acum o comandă online, ușor și rapid. Specialiștii noștri din departamentul de relații cu clienții vor fi foarte bucuroși să vă răspundă la întrebările ce privesc specificațiile produselor. Vizitați Autopieseonline24.ro chiar astăzi pentru a aprecia corecta valoare a banilor și pentru a face cumpărături de foarte bună calitate fără a ieși din casă.

Coş
#
Coșul dvs. este gol