catalog_tyre_img_alt
Vă rugăm să aşteptaţidotted

COMUTATOR ACTIONARE AMBREIAJ

Automobil Senzor pedala ambreiaj în calitate top la preț redus
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Senzor pedala ambreiaj de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 570 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Modalități de livrare

  Veți primi piesele Senzor pedala ambreiaj auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Comutator actionare ambreiaj
 • Mașină Senzor pedala ambreiaj plătite prin intermediul PayPal
 • Vehiculul Comutator actionare ambreiaj schimbare plătite prin intermediul Visa Card
 • Auto Comutator actionare ambreiaj plătite prin intermediul Master Card
 • Piese auto - achiziţionarea prin intermediul Discover
 • Automobil Senzor pedala ambreiaj plătite prin intermediul American Express
 • Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Comutator actionare ambreiaj defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Comutator actionare ambreiaj

Comutatorul pedalei de ambreiaj asigură comutarea lină dintre modurile de rulare a motorului la vehicule cu ajutorul pedalei electronice de accelerare. Piesa mai face parte și din funcționarea controlului de croazieră și a mecanismului de demarare. Ușurează demarajul, reglează numărul de turații ale motorului când se schimbă vitezele și permite consumul de combustibil în mod eficient.

5 sfaturi despre cum să îl folosiți și să-l înlocuiți.

 1. Înlocuiți piesa atunci când este necesar. Producătorii nu au limite de viață specificate pentru această piesă.
 2. Pentru instalarea acestei piese, trebuie să contactați specialiștii de la un atelier de reparații auto. Procedura de înlocuire necesită foarte multă precizie. În mod particular, este important să nu se deterioreze consola de fixare sau cablurile atunci când se scoate piesa.
 3. Luați în calcul faptul că veți avea nevoie de un multimetru pentru diagnoza piesei. Informațiile furnizate de acesta trebuiesc comparate cu parametrii din documentația tehnică a mașinii.
 4. În timpul reviziei, fiți atenți la starea terminalelor electrice. Dacă există orice deteriorare, chiar și nesemnificativă de corodare, acestea trebuiesc îndepărtate. În cazul în care sunt urme de rugină pe toată suprafața, atunci este mai bine să înlocuiți piesa.
 5. Nu ignorați necesitatea de a monta un nou comutator pentru pedala de ambreiaj întrucât funcționarea sa proastă va duce la creșterea consumului de combustibil și, ca și urmare, la costuri suplimentare.

Defecțiuni la comutatorul pedalei de ambreiaj, cauze și simptome

 • Scurt-circuite în interiorul dispozitivului. De regulă, este rezultatul unor reparații neprofesioniste. Nefuncționarea este semnalată de către martorul „Verificați motorul” din bord care se va aprinde. În plus, vehiculul se poate bloca la schimbarea vitezelor iar sistemul de control de croazieră nu mai funcționează. Atunci când se eliberează pedala de ambreiaj, numărul de turații ale motorului fie vor crește fie vor scădea.
 • Defectele mecanice, cum ar fi fisurile de pe carcasă. Ele pot fi posibile urmări ale lovirii într-un accident rutier sau a unei montări incorecte a dispozitivului. În doar câteva secunde după pornirea motorului, martorul din bord „Verificați motorul” se va aprinde. De asemenea, scrâșnituri la cutia de viteze pot fi semnale cauzate de aceste defecțiuni.

Autopieseonline24.ro este locul ideal pentru achiziționarea de piese de schimb

Pentru achiziționarea unui comutator pentru pedala de ambreiaj sau multe alte lucruri dar și pentru afaceri bune, deveniți clientul magazinului nostru online. Aici noi oferim produse de la cei mai de renume producători, la prețuri mici. În plus, noi organizăm cu regularitate promoții aducătoare de economii de bani. Acordați preferințe pentru Autopieseonline24.ro – faceți chiar astăzi o comandă online pe website-ul nostru sau prin intermediul aplicației noastre mobile.

Selector Senzor pedala ambreiaj pentru

Coş
#
Coșul dvs. este gol