catalog_tyre_img_alt
Vă rugăm să aşteptaţidotted

CABLU SCHIMBATOR VITEZE

Automobil Cablu cutie de viteze în calitate top la preț redus
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Cablu cutie de viteze de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 570 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Modalități de livrare

  Veți primi piesele Cabluri cutie viteze auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Cablu schimbator viteze
 • Mașină Cabluri cutie viteze plătite prin intermediul PayPal
 • Vehiculul Cablu schimbator viteze schimbare plătite prin intermediul Visa Card
 • Auto Cabluri schimbator viteze plătite prin intermediul Master Card
 • Piese auto - achiziţionarea prin intermediul Discover
 • Automobil Cabluri cutie viteze plătite prin intermediul American Express
 • Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Cablu schimbator viteze defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Cablu schimbator viteze

Cablurile schimbătorului de viteze fac legătura între manetă și mecanismul de schimbare a vitezelor. Aceste cabluri absorb cu eficiență vibrațiile care se transmit de la motor.

5 sfaturi despre cum să le folosim și cum să le înlocuim

 1. Durata de exploatare a acestor piese auto nu are anumite limite, prin urmare, trebuie înlocuite atunci când apar defecțiunile. De regulă, aceste piese sunt înlocuite în perechi.
 2. Pentru demontarea pieselor defectate și montarea unora noi, este mult mai bine să apelați la un atelier de reparații a automobilelor. În funcție de modelul vehiculului, procesul de înlocuire poate fi destul de laborios.
 3. Înainte de a începe demontarea piesei defectate, trebuie să deconectați borna negativă de la bateria de acumulatoare.
 4. Vă rugăm să rețineți că, înainte de a demonta piesa, s-ar putea să fie necesar să deconectați dispozitivele electrice, inclusiv bateria și unitatea centrală. Atunci când lucrările s-au finalizat, este important să le reconectați corect.
 5. În cazul în care apar defecțiuni la cablurile schimbătorului de viteze, se recomandă examinarea lor și, în cazul în care este necesar, să înlocuiți fixatoarele și mantaua de protecție. În cazul în care aceasta din urmă este deteriorată, va permite pătrunderea umezelii la componente și s-ar putea ca acestea să înghețe în timpul iernii. În acest caz, acoperiți piesele cu un lubrifiant special și montați o manta nouă.

Defecțiunile cablurilor de transmisie, cauzele și simptomele

 • Ruperea. Cel mai adesea, acest lucru este rezultatul conducerii agresive, de exemplu, pornirea la viteze mari. De regulă, atunci când un cablu se rupe, veți auzi un sunet caracteristic de acolo unde se află acesta, maneta nu va mai funcționa și va fi imposibil să schimbați vitezele.
 • Defecțiuni din cauza coroziunii. Acest lucru apare în cazul în care umezeala pătrunde în interiorul piesei. Un simptom al acestui defect este schimbarea vitezelor cu dificultate. Trebuie să depuneți multă forță pentru a mișca maneta.

Autopieseonline24.ro - un loc ideal pentru a achiziționa piese auto de schimb

Puteți achiziționa piese de foarte bună calitate în doar câteva minute aici, în magazinul nostru online. Grație catalogului nostru ușor de utilizat al Autopieseonline24.ro și a descrierilor detaliate ale produselor, nu va fi nici o problemă să comandați piese corespunzătoare. Consultanții de la serviciul nostru suport clienți vă vor ajuta să alegeți și să achiziționați cablurile schimbătorului de viteze, la fel și multe alte bunuri la prețuri accesibile. Înregistrați-vă chiar acum pentru a afla despre promoțiile în derulare și pentru a începe să economisiți.

Selector Cablu cutie de viteze pentru

Coş
#
Coșul dvs. este gol