Piese de schimb pentru BMW SERIA 7

BMW SERIA 7 catalog piese
Piese originale SERIA 7

În caz de defectare sau înlocuirea pieselor auto pentru automobilul dumneavoastră BMW SERIA 7, atunci foarte încrezut adresați-vă la noi. În magazinul nostru online sunt disponibile produse de la cei mai influenți producători. Termenul de garanție confirmă, piesele de schimb BMW SERIA 7, procurate în magazinul nostru online, vor fi fiabile o perioadă de timp îndelungată. Faceți comandă cu încredere, și doar în câteva zile veți putea înlocui piesa defectată.

Piese auto pentru BMW SERIA 7

Top autopiese pentru BMW SERIA 7 la preț redus

BMW Seria 7 este o mașină de lux elegantă, fabricată din 1977 până în prezent. Modelul este asamblat în Dingolfing, Germania. În 2015, mașina a primit premiul Volanul de Aur, unul dintre cele mai prestigioase premii germane pentru noutăți automobilistice.

Istoria modelului BMW Seria 7

În prezent, există șase generații și  patru versiuni restilizate. În 1977, compania a produs sedanul E23 cu un design de Paul Bracq, un celebru designer francez. Era prima maşină a mărcii echipată cu un airbag pentru şofer şi suspensie frontală double-wishbone. Versiunea 750i a sedanului E32 Seria 7 cu motor de 300 CP a fost prima maşină a companiei echipată cu limită electronică de viteză (pâna la 250 km/h).

Pe lângă sedanul clasic E38, a treia generație, a cărei producție a început în anul 1994, includea un model special, limuzina L7 cu lungimea caroseriei de 5,37 m. În plus, au intrat în producție versiuni blindate ale mașinii.

Debutul lui E65, a patra generație a modelului a avut loc în 2001. Aceste mașini au fost primele echipate cu sistemul multimedia iDrive. Anumite modele au devenit primele mașini ale acelei generații care utilizau sistemul de tracțiune integrală numit xDrive.

Caracteristicile modelului BMW Seria 7 (G11/G12)

BMW Seria 7 (G11) a fost prezentat publicului la sediul BMW din München în iunie 2015. Lansarea oficială a avut loc în același an în septembrie la Salonul Auto Internațional de la Frankfurt am Main. Designerul canadian Karim Habib a fost managerul de proiect care a dezvoltat modelul concept conform principiului Poeziei Tehnologice, care presupune armonie între tehnologia avansată și aspectul elegant.

Modelul este disponibil în două tipuri de caroserie: sedanul clasic G11 și sedanul G12 cu ampatament extins. Caroseria este fabricată dintr-o combinație de polimer armat cu fibră de carbon (CFRP), aluminiu și oțel. Din acest motiv, această generație de maşini BMW Seria 7 are cu 160 kg mai puțin decât predecesoarele lor. Grila extinsă a radiatorului este prevăzută cu obturatoare care permit reglarea debitului de aer către motor.

Specificațiile standard ale mașinii includ sistemul automat de climatizare, pachetul de aer condiţionat, scaune de masaj, sistem audio tridimensional cu 16 difuzoare și putere de 1.400 de wați, suport de picioare reglabil (pentru pasagerii din spate) și altele.

Mașina este dotată cu sistemul de senzori iDrive din a cincea generație. Poate să recunoască gesturi și comenzi vocale. Maşina are încărcător wireless pentru dispozitive mobile, tabletă detașabilă cu ecran de 7 inchi complet integrată în cotiera centrală din spate, senzorul de parcare.

Cum să cumpăraţi online piese auto BMW Seria 7

În magazinul online Autopieseonline24.ro, există o gamă largă de piese auto pentru acest model. Datorită interfeței simple a site-ului și a catalogului de piese auto structurat pentru autoturismele din Seria 7, veți găsi uşor tot ce vă trebuie: discuri și plăcuțe de frână, filtre de ulei și de aer, bujii și multe altele. Este forte uşor să cumpăraţi piese de schimb de la noi: trebuie doar să puneţi produsele necesare în coșul dvs. de cumpărături și să lăsați informațiile dvs. de contact. Cu Autopieseonline24.ro veți avea oportunitatea să economisiţi considerabil la costurile de întreținere a mașinilor. Avem frecvent reduceri, datorită cărora puteți cumpăra ieftin piese auto de calitate. Comandaţi online de pe site-ul nostru și bucurați-vă de beneficiile cumpărăturilor avantajoase.

Magazin de piese de schimb pentru BMW SERIA 7

 • Cele mai atractive preţuri
  Autopieseonline24.ro vă oferă piese auto de cea mai înaltă calitate la preţuri foarte atractive.
 • Posibilitatea de a economisi pe seama costurilor de livrare
  Livrarea gratuită pe teritoriul României se aplică comenzilor ce depășesc 540 RON,cu excepția articolelor voluminoase, anvelopelor și pieselor cu depozit.
 • Selecţie imensă
  În acest moment, oferim clienţilor noştri mai mult de 1 000 000 de piese de schimb
 • Livrare rapidă

  Metoda de livrare

  Veţi primi piesa auto comandată doar în câteva zile după plasarea comenzii

 • COMODO - a plati siguranță pentru autopiese pentru BMW SERIA 7
 • Achiziţionarea auto piese BMW SERIA 7 prin intermediul cărţii de credit Master Card
 • Piese auto pentru BMW SERIA 7 plătite prin intermediul Visa Card
 • Piese auto de calitate înaltă BMW SERIA 7 plătite prin intermediul American Express
 • Pieselor auto BMW SERIA 7 plătite prin intermediul PayPal
 • Transfer Bancar
Coş
#
Coșul dvs. este gol